שאלה לקוראות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לקוראות
    אני
    09/09/2009

שמעתן פעם על אישה שהותקפה, בעטה באשכים של התוקף, וניצלה?.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לקוראות

הוספת תגובה

• לרותי

מורן זיו-אש
    09/09/2009

שלום,
    אני שמעתי על מספר מקרים כאלו. לא תמיד בעיטות, לפעמים צעקות חזקות הספיקו להבריח תוקף...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקשר לנשים שבעטו באשכים ונמלטו...

אני
    10/09/2009

בקשר למקרים עליהן שמעת, של נשים שהותקפו ובעטו באשכים - תוכלי לפרט?
    מה הייתה הסיטואציה?. איך בדיוק הן בעטו וכו'.
    לך יצא לבעוט באשכים?.
    אם יתקפו אותך, חלילה, תנסי לבעוט באשכים?.

מחכה לתשובות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרוני

מורן זיו-אש
    11/09/2009

אני לא ממש יכולה לפרט, זה היה די מזמן. הסיטואציה הייתה של תקיפה. לא יודעת בדיוק איך הן עשו זאת.
    למזלי לא הותקפתי אז לא יצא לי... כשאני הולכת ברחוב אני מרגישה בטוחה, אני לא מסתובבת לבד בשעות מאוחרות או בסימטאות חשוכות.

בקשר אליך, נשמע שאת עוסקת הרבה בנושא, כנראה שזה מאוד מטריד אותך. אני ממליצה לך להתעניין בקורס להגנה עצמית, שם תוכלי ללמוד שיטות מגוונות להגן על עצמך, הביטחון שלך יעלה ולאט לאט תתגברי על החששות. מעבר לכך, אני ממליצה לשמור על עצמך: לא להסתובב לבד בלילה, שתמיד יהיה מישהו שידע היכן את וכו'.

בהצלחה
    מורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה