משתגעת...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משתגעת...
    צ...
    07/09/2007

אצלי זו הסטוריה שלמה אבל אני אנסה לקצר...
    יש איזה מישו שאני הייתי דלוקה עליו, היו קטעים פה ושם ואני ניראה לי התאהבתי בו בדיוק כשהייתה לו חברה חדשה, מישהי שעד היום מציקה לי לי רק בנוכחות שלה, הם נפרדו וחזרנו להיות בקשר, איזה יום אחרי ששתינו יצא לי ללכת איתו וסתם התחרמנו בחדר, באותו רגע ממש הרגשתי שהוא רוצה אותי (מינית) פשוט כל הזמן אמר "אל תלכי" דחף למיטה בקלות ופשוט המשכנו להתחרמן אח"כ קמנו והוא הלך ללוות אותי ופשוט כמו מטורף נישק ואמר דברים, אמר בחושניות ובכלל אני אוהבת את הפתאומיות שלו (באותו לילה הוא אמר לי שלא יודע איך ולמה אבל אני פשוט משגעת אותו, הריח שלי, הגוף, השיער... בקיצו בילבל ת'מוח.. באותו לילה הוא נשבע לי כמה פעמים שהוא אוהב אותי והציע לי לצאת... למחורת כמובן לא התקשרתי ולא כלום עשיתי כאילו לא זכרתי, אותו מהלך גם הוא עשה, כאילו כלום לא קרה, למרות ששבועיים אחרי זה דיברנו והוא אמר שהוא זוכר הכל)
    הבעיה העיקרית שלי זה שהוא יפה ובנות פשוט נמשכות אליו כמו יתוש לאור, והוא לא אחד שמסרב, זורם כזה... אני לא אומרת שאני ניראת רע, אליי נדבקים חמודים, בוגרים ממנו, גם יפים ממנו אבל אני פשוט כמו סתומה דוחה את כולם! את ההכי טובים איבדתי כי לא הייתי מסוגלת להיות איתם, כל יום חשבתי עליו...
    איזה יום מתתי ליראות אותו... אחרי שישבתי בבר עם חברים הלכתי להיפגש איתו, הלכנו אליו ושם כבר קרה, שהוא היה הראשון שלי וגם שם הוא נשבע לי שאוהב אותי וכל השטויות האלה (שר לי שירים, נתן מחמאות, ממש עודד ופירגן והכי חשוב ניסה ממש לא להכאיב לי היה גם כזה מודאג שיפגע בי)...
    וכל הבעיה הכי ענקית שלי היא שאני אוהבת ת'בנאדם הוא פשוט לא מתאר כמה שאני מכירה אותו (התנהגות, הרגלים, דיבור... כמעט הכל!) אבל לא היינו אף פעם בקשר רציני (היו רק סטוצים) ואני כמו מפגרת הלכתי ושכבתי איתו בלי שהוא חבר שלי (כמו שמוטה) ואני מרגישה אחרי זה ת'אמת נחותה... עד שנה שעברה הייתי ממש חסרת ביטחון ובמשך שנה שעברה עלה לי ממש הביטחון... כל יום שישי מישו חדש חמוד התחיל איתי היו שאהבו, חברים שנתנו ביטחון עצמי נהייתי יותר פתוחה... עם הזמן מאז שהתחלתי לאתאהב בבנאדם הזה ירד לי הביטחון יותר ויותר ואחרי ששכבנו ולא קורה בינינו כלום אני מרגישה ממש חסרת ביטחון... פשוט לא מסוגלת לצאת עם אחרים חושבת רק עליו והוא ניראה לי בנתיים נהנה.
    ת'אמת כתבתי את כל זה כדי להוציא מהלב אבל ת'אמת אני לא יודעת מה לשעות? ( לא רוצה לשכוח, הוא הרי ניראה לי אף פעם לא התכוון לזה שהוא אוהב אותי באצע חירמון זאת לא אמת, זה כדיי להשכיב ובאמצע סקס הבחור תמיד בקלות יכול להגיד "אני אוהב אותך, וכל מה שתירצי.."
    לדעתי יש לי חיים מתסכלים אין מזל באהבה ובכל השאר פשוט לא הולך (בחיים האלה מה שנותן לי מוטיבציה זה רק המשפחה שלי והחברים)
    נשמע מטורף אבל מתסכול עמוק שנה שעברה ניסיתי להתאבד (פעמיים) ואני ממש קרובה לזה גם עכשיו!:' (
    מה לעשות??????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משתגעת...

הוספת תגובה

• יש מה לעשות

איילת לחמי
    08/09/2007

צ' יקרה,

ראשית אני רוצה להגיד מזל טוב- שכבת פעם ראשונה עם גבר שאת אוהבת וזה מדהים.
    דיברת עם מישהי ל זה? שיתפת?
    אני שמחה בשבילך כי את כותבת שהוא היה אכפתי ודואג ואוהב באותו הרגע. לא כולן מצליחות להביא את עצמן לשכב עם גבר אותו הן בחרו מתוך אהבה להיות בו הזוג שלהן לפעם הראשונה.
    לפי הסיפור שלך חייך אינם נשמעים כה מתסכלים כפי שאת כותבת יש לך הרבה אהבות- גברים מוצלחים נמשכים אלייך ויש לך חברות ומשפחה שנותנים לך הרבה כוח- זה מדהים וזה חשוב.

הסיפור עם הבחור הזה הוא סיפור מסובך- את אוהבת אותו אך לא בטוח אם הוא אוהב אותך.
    הוא נשמע לי כמו מישהו שלא עושה הרבה מאמץ ויש לו אהבה מסביבו אבל זה גם נשמע לי עצוב שהוא לא מצליח להיות כנה ואמיתי וכול פעם שהוא איתך הוא אומר דברים שהוא לא מתמיד בהם אחר כך.....

השם שבחרת לך צ'- מה הוא מסמל?
    לי נשמע כאילו את מחפשת צדק בחיים האלה. צמיחה. את לא רוצה להישאר באותו מקום . עם כל מה שיש לך את רוצה עוד ובצדק.
    אבל הצלחה תקבלי אם תשארי כאן איתנו- נשמע שיש הרבה אנשים שאוהבים אותך ורוצים שתמשיכי להישאר יחד איתם.....

אם הבחור הזה לא עושה לך טוב- תתרחקי ממנו אל תשארי איפה שרע לך יש לך פוטנציאל אדיר וחיים מלאים גם בלעדיו. הוא לא שווה שתאבדי את חייך בשבילו בכול המובנים

אשמח לשמוע עוד ממך על התחושות שעולות בך
    ואם את רוצה לדבר עוד עם מישהו אני מייעצת מאוד להתקשר לקו בער"ן ולדבר איתם קצת. המספר שלהם הוא: 1201

תשמרי על קשר,
    איילת לחמי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לך... :)

צ...
    14/09/2007

אני ניראה לי כבר אמשיך הלאה... ממש הצלחת לעזור לי... תודה =]
    וניראה לי אני יקשיב לחברים שלי ( שאומרים "הוא לא שווה אותך" ) ואמשיך הלאה..
    היה לי איתו משהו, וטוב שכך... אני ת'מטרה השגתי (פעם ראשונה עם אדם שאני אוהבת)... :)

ד"א
    צ' (זה צליל) =]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה