מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מורן, בבקשה תעני לי.אני15/09/2009
מורן, אני יודע שאולי השאלה שלי תביך אותך, בגלל שאת אישה, אבל חשוב לי שתעני לי עליה.
אני מאוד סומך עלייך, ועל היושר שלך.
אני גבר צעיר, וכרגע אין לי חיי מין.
אני משכנע את עצמי שאני לא צריך סקס, ושסקס זה שטויות.
לפעמים זה עובד.
אבל לפעמים זה לא עובד.
ואז עומד לי בכל הכוח, ואני מצליח לחשוב רק על סקס ועל נשים, וכל מה שאני רוצה זה לזיין.
במצב כזה אני מאונן, משתחרר מהלחץ, ונרגע.
כשאני רגוע, אני אומר לעצמי שוב, שאני לא צריך סקס, ושסקס זה שטויות, עד הפעם הבאה שעומד לי.
וכך זה חוזר על עצמו.
מורן, מה הבעייה שלי?.
איך אני יכול לפרוץ את מעגל הקסם הזה?.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יצרים
מורן זיו-אש15/09/2009שלום לך,
פורקן מיני, מה שאתה קורא לו סקס, הוא יצר בסיסי של בני האדם, ממש כמו הצורך לישון, הצורך לאכול או הצורך במגע. אתה מתאר יחס אמביוולנטי לפורקן מיני ולאקט המיני, אני קולטת הרבה בושה ותסכול בדבריך ואני מניחה שאתה או מאוד צעיר או שיש לך סוג של עיוות חשיבה שאולי נובע מחוויות שעברת בעבר או סגנון חיים מסויים.
אני לא למדתי סקסולוגיה וקשה לי לייעץ בתחום אך מה שאני יודעת ומבינה זה שגבר צעיר זקוק, לרוב, להרבה פורקן. מה שאתה מתאר מאוד טבעי ונורמלי. מה שרצוי הוא, שזה לא ילווה בתחושות הקשות שאתה חווה. מדוע אתה מאמין שזה לא טוב? מדוע ומתי התחלת לשכנע את עצמך (או מי שכנע אותך) שסקס זה שטויות? למה אתה מתכוון כשאתה כותב "לפרוץ את מעגל הקסמים"?
נסה לענות על השאלות הללו, אולי כדאי גם לשקול פנייה לייעוץ מיני.
בהצלחה
מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)