לא בדיוק העצמה נשית אבל...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא בדיוק העצמה נשית אבל...
    אסטמתית
    18/09/2009

היי, אני אעלה פה סיפור שהוא לא בדיוק עוסק בהעצמה נשית אבל זה נראה לי הפורום הכי מתאים להעלות פה את הבעיה. אני יוצאת כבר כמעט שנה עם בחור הגדול ממני בשנתיים. הקשר שלנו מלא הומור, ונכון לתחילתו, הקשר היה גלוי מאוד רגשית. לאחר שהוא חשף את רגשותיו הייתה לו נסיגה כזאת ממני כאילו הוא הרגיש שהוא עשה טעות, והאינטימיות הזוגית שלנו נחסמה. נותרה אינטימיות של שיחה עם חבר טוב. נראה כאילו כל פעם שהוא בא ליזום משהו רגשי או פיזי (מה שקיים בד"כ אבל גם בתחושת מרחק) הוא לא עושה את זה כדי לא לצאת מטומטם שוב. דווקא חשבתי שהוא מקסים מאוד ולא מטומטם. בחודש האחרון החבר הכי טוב שלו ניהל איתי שיחות על זה שצדקתי, הוא אוהב אותי ומפחד להראות לי את זה (אךהחבר טען שהוא לא מבין ממה הוא מפחד). חוצמזה הקשר מתרחש לאט מכיוון שהוא חוזר בסופ"שים מהבסיס... ולפעמים אני סוגרת...שומרים על קשר טלפוני..ולא תמיד יש לנו את הזמן לדבר פנים מול פנים. כשיש זמן פנוי ומצברוח אנחנו משתדלים לבלות ביחד. מאז שהכרתי אותו רצו לצאת איתי עוד 3 בחורים, כולם רציניים אבל היו בהם תכונות שגרמו לי לדחות אותם כמו חוסר כבוד, אי יכולת לכבד את הדעות שלי וניסיון להיות מושלם בשבילי באופן מוגזם. איך אוכל לגרום לו להבין שהוא לא טעה ולשחרר את הרגשות שלו? חבר שלו כבר העלה את הנושא של "אתה מסתיר משהו ממנה"....אני מרוצה מאוד מהיחסים שלי איתו אבל אני רוצה לקדם אותם... אני לא מסוגלת להחליף אותו באף אחד מהשלושה האחרים... הוא מכבד אותי ומקבל אותי כמו שאני....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא בדיוק העצמה נשית אבל...

הוספת תגובה

• בני זוג מרוחקים וקרירים

אביטל שטרית
    19/09/2009

את מספרת על מערכת יחסים המתפתחת לאט, עם עליות ומורדות, הקשר שלכם עומד בפני קשיים אובייקטיבים, אתם משרתים רחוק אחד מהשני ובכל זאת מצליחים , לשמר את הקשר. את כותבת שהוא מכבד אותך ומקבל אותך כפי שאת, אולי תנסי גם את לכבד את צרכיו ולקבל אותו כפי שהוא?
    ייתכן שהוא באמת מסתיר שלד גדול בארון, אבל אולי , הוא בחור קצת סגור שלוקח לו זמן להפתח? חשבי האם הבחור באמת מוצא חן בעייניךולא רק בהשוואה לשלושת המועמדים האחרים, ייתכן שהבחור חושש להפתח וייקח לו זמן רב בטרם יחשוף את רגשותיו, ואולי זהו טבעו, האם תוכלי לקבל אותו למרות השוני באופייכם? אני מכירה בני זוג רבים שניסו לשנות את מושא אהבתם , אך טרם הכרתי אדם שאכן הצליח במשימה. חישבי האם הבחור כפי שהוא כעת מוצא חן בעינייך מספיק, בכדי להמשיך עמו בקשר, אם כן קבלי אותו כפי שהוא וייתכן שבמשך הזמן כאשר יחוש בטחון בקשר תבוא גם אותה פתיחות וקרבה אליה את שואפת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ...

אסטמתית
    19/09/2009

קצת צרם לי לראות שכתבת בני זוג מרוחקים וקרירים.. כי זה לא מאפיין אותנו....אנחנו מאוד חמים מבחינת הקשבה ותמיכה למרות המרחק הפיזי...אני מאמינה שלא הייתי מסכימה להמשיך את הקשר הזה אם הוא לא היה מוצא חן בעיני או אם הוא היה פוגע בי בדרך זו או אחרת. הדוגמה של הבן זוג הסגור והביישן יותר אפיינה אותו, זה שכשהוא מגיע לרגשות הוא מפחד להיות ישיר מדי, וזה שוב מתעכב.

בחודשיים הראשונים שהיינו ביחד הרגשות שלו היו גלויים.... אח"כ זה כבר נעלם עם תגובות כאלו של סגירות

אני מוכנה להמשיך בקשר הזה כי הוא מוצא חן בעיני, בלי השוואות, וגם עם השוואות אני נהנית איתו יותר מאשר עם אחרים. אני מוכנה לקבל אותו כמו שהוא רק מפחדת להפסיד אותו בסוף עם כל הביישנות הזאת אנחנו הולכים רק אחורה:\

שנה טובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שנה טובה

אביטל שטרית
    19/09/2009

אני שמחה לשמוע שהכינוי מרוחק וקריר צרם לך, אם כי זאת לא הייתה הכוונה.
    אני חושבת שבתשבותך אליי, ענית לעצמך על כל התהיות.נראה שאת שלמה עם הקשר , למרות שתמיד ניתן לשאוף ליותר, אם אני טועה ומסתתרת כאן שאלה נוספת, אשמח להתיחס.בנתיים תהני מבן זוגך הנחמד והביישן ושתהייה לכולנו שנה נפלאה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שנה טובההההה

אסטמתית
    19/09/2009

כן גם אני מאוד שמחה שזה צרם לי.. אחרת לא הייתי מבינה שזה לא גרוע כל כך כמו שזה נשמע , או הרגיש... :)
    אני אתן קצת לזמן לעשות את שלו, לא יזיק...

שנה טובה ומתוקה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שנה טובההההה

אסטמתית
    19/09/2009

כן גם אני מאוד שמחה שזה צרם לי.. אחרת לא הייתי מבינה שזה לא גרוע כל כך כמו שזה נשמע , או הרגיש... :)
    אני אתן קצת לזמן לעשות את שלו, לא יזיק...

שנה טובה ומתוקה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דברים שרואים

אביטל שטרית
    19/09/2009

ועל זה נאמר:" דברים שרואים מכאן..."

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה