מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בבקשה אני כל כך צריכה תמיכה כרגעד/20/09/2009
אין לי מאיפה להתחיל, אני רוצה לפרוק את עצמי.
כבר המון זמן שאני אוהבת בחור מסויים, מהרגע הראשון שהכרנו התאהבתי בו והוא בי.
הוא היה שר לי שירים מחפש אותי, ורודף אחרי כמו בסרטים ממש, רק ששנינו התביישנו להגיד את זה אחד לשני.
אני לא ירחיב, שכחתי אותו לאיזה תקופה בגלל מישהו שכל הזמן הייתי דוחה ודוחה, וממש נפגע ממני הבחור הזה אז החלטתי לתת לו הזדמנות בשביל לעשות לו קצת טוב ושאני לא ירגיש לא בנוח.
זה ממש לא הסיפור..
גמרתי עם אותו בחור, ו"נזכרתי" בו, בבחור שאהבתי באמת.
כבר יותר מחודש שהוא מראה לי- או לא מראה לי שהוא רוצה אותי, או לא רוצה אותי.
הוא לא פלרטטן, הוא אחד מהמניאקים, שהוא לא מניאק. הוא הסוג הזה שאוהב בחורה אחת, ציני עד מוות, ישיר, שרק מחכה שתבוא הנסיכה ותוציא ממנו את כל הרומנטיות שיש בו ואת כל הקסם הזה..
היום יצאנו אני וחברה הכי טובה שלי, פתאום הוא צעק את השם שלי, הוא זיהה אותי מאחור, התקרבתי לשם, הוא היה עם חברים שלו, חברה שלי רצתה ללכת כברהביתה ואני התעקשתי להישאר.
נשארנו, התפתחה שיחה, ושמתי לב לזה.
הפגישה הראשונה שלי ושלו, אני זוכרת אותה כאילו היתה הרגע. ראיתי את אותה הפגישה בינו לבינה, לבין החברה הכי טובה שלי.
הוא נדלק עליה חזק.. זה פשוט שובר אותי.
אני רואה כל מה שהיה ביננו, ביום הראשון שנפגשנו.
אז איך שהוא לא הפסיק להסתכל עלי,היום איך הוא לא הפסיק להסתכל עליה.
אז איך שהוא שר לי והביט בי, היום איך הוא שר והביט בה.
אז הוא ניסה לעשות עלי רושם,היום ניסה לעשות עליה..
אז גרם לי לצחוק, היום גרם לה.
חברה הכי טובה שלי לעזזל כמה שאני אוהבת אותה, ככה שאנת ברגע זה.
וכמה שזה כואב.
אני ילדה מתוסבכת. לוקחת כדורי שינה...
עכשיו אני בולעת את כולם...
אין לי למה לחיות.
זה בטח מעניין אם אני יחיה או לא, גם אותי זה מעניין.
אני מבטיחה בנות שאם אני ישאר בחיים אני יבוא להודיע לכן.
אני מקווה שלא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני רוצה להוסיף
ד/20/09/2009אני רוצה להוסיף שלמרות שבהתחלה התביישנו, באמת שאהבה כמו שלנו אני לא חושבת שיש למישהו.
ממש כמו באגדות הכל מושלם.
ואני לא מאמינה שזה נשכח,
ועכשיו אני לא מצליחה ללכת לישון אני מפחדת עכשיו אחרי שלקחתי 14 כדורי שינה, שאני לא יתעורר.
אי אפשר לתקן את זה, והזמן עובר מהר.
אני מפחדת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
אסטמתית20/09/2009אני מקווה מאוד שמישהו גילה שלקחת כדורים ושלח אותך בזמן לעשות טיהור של זה בבית חולים-חשוב מאוד.
אני לא יודעת בת כמה את וכמה ניסיון יש לך בנושא אבל שתדעי דבר אחד.... פגישה אחת בינו לבין חברה שלך, שדומה לפגישה הראשונה שלו ושלך, לא מעידה על כך שקורה/שיקרה ביניהם משהו. לא כל המרכיבים זהים.... הוא נשאר הוא... אבל היא זו לא את ואין לה את הדברים המיוחדים שיש לך.. הדברים שהוא אהב, הדברים שאחריהם הוא רדף... חבל לי מאוד שהסקת מסקנות מהר כל כך. יכול להיות שהוא הבחין ששכחת ממנו והמשיך הלאה.
בכל מקרה, יש עוד הרבה בנים נהדרים ונאמנים על פני כדור הארץ (כן זה בהחלט שובר הרבה סטיגמות רעות שבנות מאוכזבות אומרות), צריך להמשיך הלאה.
אני מאוד מקווה שהאירוע שלך לא הסתיים באופן טראגי אלא טיפלו בך בזמן, יש לך עוד חיים ארוכים ויפים לפנייך, עוד אהבות טובות ותקחי את החיים בקלות :) בהצלחה ושנה טובה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
אסטמתית20/09/2009אני מקווה מאוד שמישהו גילה שלקחת כדורים ושלח אותך בזמן לעשות טיהור של זה בבית חולים-חשוב מאוד.
אני לא יודעת בת כמה את וכמה ניסיון יש לך בנושא אבל שתדעי דבר אחד.... פגישה אחת בינו לבין חברה שלך, שדומה לפגישה הראשונה שלו ושלך, לא מעידה על כך שקורה/שיקרה ביניהם משהו. לא כל המרכיבים זהים.... הוא נשאר הוא... אבל היא זו לא את ואין לה את הדברים המיוחדים שיש לך.. הדברים שהוא אהב, הדברים שאחריהם הוא רדף... חבל לי מאוד שהסקת מסקנות מהר כל כך. יכול להיות שהוא הבחין ששכחת ממנו והמשיך הלאה.
בכל מקרה, יש עוד הרבה בנים נהדרים ונאמנים על פני כדור הארץ (כן זה בהחלט שובר הרבה סטיגמות רעות שבנות מאוכזבות אומרות), צריך להמשיך הלאה.
אני מאוד מקווה שהאירוע שלך לא הסתיים באופן טראגי אלא טיפלו בך בזמן, יש לך עוד חיים ארוכים ויפים לפנייך, עוד אהבות טובות ותקחי את החיים בקלות :) בהצלחה ושנה טובה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצרי עמי קשר, דחוף! הנייד שליהנו:
אביטל שטרית20/09/20090547761888
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)