שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    שירי
    29/09/2009

היי בנות, יש לי שאלה: בן זוגי מבקש ממני שאני ארד לו הרבה. הבעיה היא שיש לו ריח לו נעים שם. כיצד להגיד לו את זה בלי שיעלב?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• על טעם וריח

אביטל שטרית
    30/09/2009

שירי יקירתי, לו היה לבן זוגך ריח רע מהפה, מה היית אומרת לו? אז אותו דבר, בשינוי מראה המקום.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשירי

מורן זיו-אש
    01/10/2009

היי שירי,
    אכן מצב קצת לא נעים ומביך. אני ממליצה לך למצוא רגע אינטימי שאתם נינוחים ולנסות לפתוח בשיחה על יחסי המין שלכם. הקפידי להיות עדינה ורגישה מאוד לתגובותיו כי ישנם גברים שמאוד רגישים לתפקוד שלהם במיטה. הדגישי קודם את מה שאת אוהבת שהוא עושה, דברי על ההנאה שלך, ספרי לו כיצד את אוהבת לענג אותו ולבסוף, בעדינות, תגידי לו שכמה שנעים לך עכשיו לרדת לו, יהיה לך נעים הרבה יותר אם יהיה לו ריח טוב יותר...

בהצלחה
    מורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה