מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- משהו שממש מוריד לי את הבטחון...:(עינת20/10/2009
יש לי בעיה קצת מביכה שקשורה למחזור שלי. הוא אף פעם לא מגיע באותו תאריך ותמיד חייב להתפיע ולבוא הכי לא בזמן. קרה לי כמה פעמים שהוא הגיע כשהייתי באמצע שיעור, או כשיצאתי עם מישהו.. מה יכול לעזור לי לפתור את הבעיה הזאת? יש משהו כזה בכלל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וואי באמת לא נעים
הדר21/10/2009אבל זו ממש לא בעיה לפתור את זה
אם יש לך בעיה של מחזור לא סדיר פשוט תגשי לרופאת נשים והיא תסדיר לך אותו עם גלולות
המון בנות עושות את זה היום. למי יש עצבים להפתעות הלא נעימות האלה..
יש לי מלא חברות שלוקחות גלולות כדי להסדיר את המחזור, או נגד חצ'קונים
חוץ מזה שהיום יש גלולות דור שלישי עם מינון הורמונאלי נמוך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפתרונות פשוטים...
מורן זיו-אש21/10/2009בנוסף למה שכתבה הדר לגבי גלולות חלשות שיסדרו את העניינים יש עוד מספר פתרונות פשוטים יחסית
1. השתמשי במגן תחתון באופן יומיומי, זה יתן לך זמן לרוץ לשירותים במקרה הצורך
2. קני תיק כלי רחצה קטן (ניתן להשיג במגוון חנויות)- יש תיקים קטנים שאפשר "לזרוק" / להחביא בכל תיק
3. שימי בו: תחבושת היגיינית, מגן תחתון, טמפונים, חבילת מגבונים לחים (יש חבילות קטנות מאוד), תחתון להחלפה.
בהצלחה!
מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על הטיפים
עינת21/10/2009אני באמת איישם את הטיפים שלכן... תודה.
ובכל מקרה כבר קבעתי תור גם לרופאת נשים של אמא שלי.
ומה זה גלולות דור שלישי?...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה
גל22/10/2009גלולות מהדור השלישי הן גלולות עם מינון נמוך ,כאלו שלא גורמות לתופעות לוואי בד"כ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות
עינת22/10/2009יש לי שתי חברות שלוקחות פמינט ואחת שלוקחת הרמונט... אלה נחשבות גלולות מהדור השלישי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
הדר25/10/2009כן. אני אישית חושבת שהן עדיפות, כי הן גם מקלות על המחזור וגם מונעות הריון, אז למה לדחוף עוד הורמונים מיותרים?... אבל זו דעתי האישית:) בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)