בקשת עזרה חשובה!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בקשת עזרה חשובה!
    אישה - נערה
    27/10/2009

שלום למשתתפי ומנהלי הפורום המבורך הזה.
    אני עובדת בתור רכזת נוער בישוב מסויים ופתחתי קבוצה של "העצמה נשית" לבנות בכיתות ז-ח
    מבחינתי הקבוצה צריכה לתת לבנות כלים להעצמה, להבנת עצמם והסביבה, הבנת הגוף, דימוי עצמי והיחס לגבולות מיניים וגבולות בפרט.
    הייתי שמחה לשמוע מבנות בגיל הזה- מה מעניין אתכן? איזה שאלות יש לכן בכל נושא שהוא
    והייתי שמחה לשמוע המלצות מבעלות המקצוע, נקודות לדיון ודברים שאתן חושבות שכדאי שאחשוב עליהם
    תודה רבה
    מעריכה מאוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בקשת עזרה חשובה!

הוספת תגובה

• העצמה נשית

מורן זיו-אש
    28/10/2009

שלום לך, אכן יוזמה חשובה ומבורכת!
    אני חושבת שרשימת הנושאים שהבאת כאן היא מאוד חשובה וגם נוגעת בנקודות נכונות. הייתי ממליצה לך לעבור על שאלות בפורום ואולי לאסוף עוד נושאים. כמו כן, הייתי ממליצה לך, בשלב בניית הקשר והאמון (אני מניחה שיש לך הדרכה בנושא...) לתת הרבה מקום לבנות ולבקש מהן שיעלו נושאים. לא תמיד זה צריך להיות נושא "מפוצץ" או בעל חשיבות עליונה, לעיתים רק האמפתיה וה"ביחד" עושה את העבודה!

אני כמובן מזמינה את כל בנות ובני הפורום להשתתף בדיון...

בהצלחה!
    מורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אישה נערה שלום

אביטל שטרית
    29/10/2009

ברכות על פתיחת " העצמה נשית " ויישר כח. הנושאים שהעלית הם חשובים ומבורכים , אני הייתי מתמקדת בנוסף לנושאים אלו בנושאי רוחב נוספים כגון: ערכים מניעים, חזון אישי, גורמי הצלחה, חיזוק האני ועוד... כמוכן חשוב בכל מפגש לאפשר לנערות לעלות נושאים מסדר יומם ולשלבם
    בנושאי הרוחב. נשמח לשמוע עוד על הקבוצה ואני בטוחה שתוכלי לקבל מהפורום עצות וחוות דעת במהמורות השונות אשר תפגשו בדרך. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה