למה זה ככה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למה זה ככה?
    אפרת
    28/10/2009

זה פעם ראשונה שאני כותבת כאן ותאמת שאני די מפחדת... אבל פשוט חייבת לפרוק. אני בת 16 ואני פשוט מכורה למועדונים... אבל לא זאת הבעיה שלי.. כלומר, זו אחת מהבעיות...
    פשוט כל הבעיות שלי מסתובבות סביב ההתמכרות הזאת... לפני שנה וחצי יצאתי בפעם בראשונה למועדון שהיה זוועתי עד שיצאתי למועדון השני שבחיים אני לא ישכח אותו.. מאז התחלתי להתמכר למועדונים. אבל אני לא מדבר על ההתמכרות למוסיקה, לאורות, לחיים. אני מדברת על הסטוצים. כמה שקשה לי להגיד את זה... אני חושבת שאני סטוציונרית... כלומר, לפעמים כן ולפעמים לא. הפעם הראשונה שבה התמכרתי לנשיקות בנוסף לכך הייתה עם נהג מונית בן 25 שנראה כמו בן 20 מקסימום ותיעתע בי.. אבל במועדון השני הכל התפרץ... התלהבתי מהנשיקה הרגשתי שאני מנשקת מעולה והתלהבתי גם מהתגובות הפיזיות של הבנים... הם גם אמרו לי שאני מנשקת ממש טוב... לפני כמה חודשים פעם ראשונה התאהבתי בבן שהתנשקתי איתו. זה היה פשוט נוראי. כמובן, שהוא לא התקשר ולא שמר על קשר. רק לפני כמה שבועות הצלחתי להגבר עליו בפעם הראשונה באמת. הבעיה השנייה שהצלחתי להתגבר עליו בזכות עוד בן... שבכלל התאהבתי בו. אבל לפחות איתו אני עדיין בקשר.. בערך... זה הנושא העיקרי שלי פה... הוא מדבר אליי לפעמים כאילו הוא רוצה פאקינג להתחתן איתי ולפעמים הוא נשמע כאילו אדיש, לוקח אותי כמובן מאליו. ואני כזה מי אתה שתדבר אליי ככה בכלל?! ולפעמים זה עוזר... עד שאני מתחברת ורואה אותו מחובר לאייסיקיו ולא כותב. הנה כמו ממש עכשיו. והכי גרוע- שככה הוא מושך אותי- בעצם כשהוא משחק את עצמו קשה להשגה אני נטרפת!!!!!!!!! לא מגיע לי יחס כמו שהוא נותן, אבל הבעיה שזה גם די פוגע בהתרכזות שלי בלימודים. גם אני מאוד מתביישת להיפגש איתו עוד פעם כי יש לי יחסית ביטחון עצמי נמוך, לדעתי אני לא יפה ואני שמנה אני שוקלת66 ומטר 1.69 ויש לי ממש צדדים וזה נורא מפריע לי... אני מרגישה מכוערת כל הזמן... בבקשה אני צריכה עזרה! קודם כל לגבי ההתמכרות לנשיקות עם בחורים שונים כל הזמן, דבר שני לאותו בחור וגם לגבי המשקל שלי! בבקשה עזרו לי!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    למה זה ככה?

הוספת תגובה

• ביטחון עצמי נמוך

מורן זיו-אש
    28/10/2009

שלום לך,
    קודם כל, כל הכבוד על המודעות ועל הפנייה לעזרה!
    מתוך דבריך, אני מבינה שאת עסוקה בשלוש בעיות מרכזיות. נשיקות במועדונים, הבחור שאת בקשר איתו וחוסר ביטחון. למעשה, אלו שלוש דרכים בהן הבעיה המרכזית שלך באה לידי ביטוי. אולי זה דימוי עצמי נמוך, אולי זאת חווית דחיה מסויימת, אולי דבר אחר, אין לי מספיק פרטים עליך...
    בהתנהלות שאת מתארת את בעצם משחזרת את אותה חוויה של הדחיה או ההשפלה. שימי לב שאת מביאה את עצמך למקומות האלו (מדוע את בקשר עם בחור שמשחק בך? מדוע את מתנשקת עם בחורים שלא יוצרים איתך קשר רציני?). ההתנהלות הזאת שלך לא תפתור את המצב אלא רק תחמיר, בנוסף לכך, את מסכנת את עצמך. הדבר החיובי בכל הסיפור הזה הוא שבעצם זה תלוי בך! הדרך לשינוי נמצאת אצלך!!!
    הפנייה שלך לפורום מראה לי בעיקר שאת פונה לעזרה כי כנראה את יודעת שאת זקוקה לה, ויותר מכך, מוכנה לקבל אותה. אני מעודדת אותך בחום לפנות לאמא או למבוגר שאת סומכת עליו ולהתחיל ייעוץ או טיפול.

בהצלחה!
    מורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה