מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היי בנות אני צריך עזרההאור03/11/2009
אני יודע שזה לא קשור לפה אבל אתן בנות ואתן יכולות לעזור לי...
לי ולחברה שלי יש שנה בייחד עוד מעט ... ואני רוצה לקנות לה/ לעשות לה משהו שהיא תאהב ושאנחנו נזכור את היום הזה לטובה לעוד הרבה שנים רציתי לקנות לה משהו רומנטי יפה
רציתי לעשות איתה הפלגה לכיוון השקיעה ולאכול ארוחה ואז לתת לה מתנה אבל יורד גשםםםם!
בנות תנו לי רעיונות מה הייתן רוצות לקבל לשנה שלכן או שהייתן רוצות שיעשו לכן בשנה....
תודה מראש.... :) ד"א אנחנו בני 17* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאור
סיון03/11/2009קודם כל כל הכבוד על היוזמה, אני בטוחה שחברה שלך תעריך את זה מאוד.
אממ כאשר אני חושבת על רומנטיקה עולות בראשי המון רעיונותכמו: ארוחה רומנטית עם נרות, שקיעה, ים, המון שוקולד ולבבות.
אני מציעה לך, עקב מזג האוויר הגשום, להכין לה מסיבת הפתעה בביתה או בביתך, לקנות לה המון בלונים, פרחים ושוקולדים. אתה יכו לפזר אותם בחדר שלה או אם הוריה יסכימו בכל הבית. הא וגם להניח נרות בכל מיני צבעים\ אם היא אוהבת נרות ריחניים. לאחר מכן לקחת אותה לארוחת ערב רומנטית במסעדה יפה, או אפילו למקום שאתה יודע שהיא מאוד מאוד אוהבת ללכת.
כמוון אתה יכול לקנות לה מתנה יפה....
שיהיה בהצלחה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאגב
סיון03/11/2009אם אתה יודע לשיר אתה יכול לשיר לה שיר שהיא אוהבת, אני מבטוחה שהיא תזכור את זה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתנה לאהובה
מורן זיו-אש04/11/2009לאור,
חשוב לי מאוד שתדע שמה שאתה עושה זה מקסים בעיני! כל הכבוד על ההשקעה שלך, אני בטוחה שאתה עושה אותה מאושרת!!
בהצלחה!
מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)