מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חסרת אסרטיביות לחלוטיןסמרטוטרית19/09/2007
אני רוצה להתייעץ איתכן בבעיה שמלווה אותי כל חיי: אני מתנהגת כמו סמרטוט ולא יודעת איך לשנות את זה.
כל פעם שמבקשים ממני משהו אני עושה את זה כי לא נעים לי לפגוע באדם האחר ולסרב ואני גם פוחדת מחוסר הנעימות שיגרם לי. הרבה פעמים אני מבטלת את הרצון שלי ועושה דברים שלא נעימים לי רק כי לא נוח לי לעמוד על שלי. בסוף אני מקללת את עצמי אבל חוזרת לאותה ההתנהגות פעם הבאה שאני נמצאת במצב כזה.
אני כותבת לכאן כי ראיתי שיש לכן סדנאות של אסרטיביות אז אולי אתן תוכלו להציע לי איך אני יכולה להשיג את התכונה הנפלאה הזאת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר על מילה מחשבה ומה שביניהן
סיגל פדה20/09/2007כותבת יקרה, את מכנה את עצמך – "חסרת אסרטיביות לחלוטין"- כינוי שאני מזמינה אותך לחשוב עליו שוב.
למילה ולמחשבה שלנו, יש כוח רב בהשפעתה על ההתנהגות שלנו ועל ההתנהגות של הסובבים אותנו כלפינו.
בואי נתחיל לראות מה הכוחות שלך. כבר בעצם הכתיבה שלך ניכרת מודעות ורצון לשינוי וזה כוח רב ומבורך.
מה דעתך לספר לי על עצמך, שאוכל לתת כלים שמותאמים לך?
בת כמה את?
מתי "נושא האסרטיביות" החל להפריע לך?
האם את מזהה את הקושי שלך בתקשורת אסרטיבית מול גורם מסוים? או בנושאים מסוימים?
מחכה לתשובתך ונמשיך משם
שנה טובה וגמר חתימה טובה.
סיגל פדה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)