צריכה עזרה !! בבקשה כל תגובה ..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכה עזרה !! בבקשה כל תגובה ..
    כינוי בדוי
    11/11/2009

היי- אני בת 16 ובזמן האחרון בבית ספר כולם נהיו פתאום זוגות..ובכלל כל תקופת החורף גורמת לרצות חבר..אני בטוחה שאני לא היחידה שמחפשת אהבה. הבעיה בכל הסיפור שאני באמת מנסה לחפש,אני משפרת את המראה החיצוני (אבל בעיקרון אני דיי צנועה כאילו לא פקצאה שהולכת עם כל החזה בחוץ או מכנסיים קצרצרים..)ואני לא יודעת למה ידידות שלי שבמלים לא פוגעות כאילו "ברמה שלי ביופי ובהתנהגות" אבל הן מספרות לי על מלא ידידים וסיטואציות שלא יצאו לי .. שממש הייתי רוצה שאפילו תתחיל לי כימיה עם בנים..אולי אני קצת שקטה אבל אני כל הזמן מנסה לשנות תגישה.. יצא לי פעם פעמים איזה הכרות עם מישהו וזה היה אחד הרגעים הכי מאושרים שאני זוכרת.. כאילו לא יצא מזה ממש קשר או נשיקה וכאלה אבל ההתקרבות והדיבורים והמבטים היו שווים את הכל.. ,היה לי גם ידיד שלא מצא חן בעיניי אבל ראיתי שהוא מנסה להתקרב מה שנתן לי לפחות תקווה שאני מושכת. אולי אני לא הולכת למסיבות אבל לבית הספר אני משקיעה בלבוש ולפעמים שמה עיפרון שחור .. מה שמוזר שיש לי הרבה ידידים בנים.. אבל אנחנו תמיד בקטע הכי חברי שיש. זה נשמע שיש לי ביטחון ממש נמוך.. יכול להיות טיפה אבל בכללי אני מרגישה חזקה ויש לי חברות והכל אבל אני מנסה להיתקרב וליצור מצבים יותר עם בנים מה שלא יצא לי ממש...
    לסיכום וסליחה על כל החפירה שיצאה לי כאן.(הייתי חייבת "להתפרק".. הייתי רוצה שתתנו טיפים או סתם מה אתן חושבות.
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אהבה

מורן זיו-אש
    11/11/2009

שלום לך,
    דבריך נגעו לליבי ואני מאוד מבינה את רצונך לחוות זוגיות ולהיות נאהבת ואוהבת. את מתארת כ"כ יפה מה שעובר על הרבה נערות בגילך: ההתלבטויות, השאלות, הניסיונות והרצון העז. אני חושבת שמה שעובר עליך הוא מאוד טבעי ונורמלי.
    חשוב לי שתדעי שמציאת זוגיות פחות קשורה למראה חיצוני אלא לאהבה עצמית!

בהצלחה!
    מורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה