חששות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חששות
    מירי
    19/11/2009

שלום רב,

אני נשואה מזה חמש שנים. אני מאוד אוהבת את בעלי, אבל כמו בכל זוג, אני מניחה יש דברים שמדי פעם מפריעים לי. מאז שסיימתי את התואר הראשון, לא ממש הצלחתי למצוא את עצמי בשוק העבודה, וכיום אני עובדת ב-3/4 משרה באיזה מקום בו איני מרגישה שאני ממצה את עצמי. בעלי עובד הרבה שעות ביום והוא מרוויח את רוב הכסף שלנו. לאחרונה שמתי לב, שאני מרגישה נחותה בעקבות זה , מה שגורם לי לפחד לדבר איתו על דברים שמפריעים לי בנושאים אחרים. אני מרגישה שאני חיה בחסותו והוא ממן אותי. מה עלי לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חששות

הוספת תגובה

• למעיין

מורן זיו-אש
    22/11/2009

שלום לך,
    מקום העבודה שלנו הוא משהו מאוד מרכזי בחיינו, לרוב אנחנו גם מבלים בו את רוב שעות היום. שם אנחנו יוצרים חברויות, מממשים את הפוטנציאל שלנו, מרגישים מוערכים ושזקוקים לנו. על כן, כאשר יש חוסר סיפוק בעבודה זה עלול להשפיע על עוד תחומים.
    חשבי עם עצמך מה הכי חשוב לך במקום עבודה. האם זה השכר? האם מהות העבודה? האם קרבה גאוגרפית או אולי האנשים? חשבי גם מה היית מרגישה אם הכל היה לשביעות רצונך חוץ מהשכר, האם גם אז היית מרגישה נחותה?
    את מקשרת את הנושא לזוגיות שלך אבל אני לא בטוחה שזה קשור, אולי שם, בזוגיות, זה בא לידי ביטוי כי זה המקום שאת מרגישה בטוחה להשליך בו את הרגשות שלך. הרי יש עוד הרבה זוגות שהבעל מרוויח יותר אבל האישה לא מרגישה כמו שאת מתארת.
    אני חושבת שאת צריכה להשקיע ולחפש עבודה אחרת המתאימה לכישוריך, שבה תרגישי שאת מביאה לידי ביטוי את כל היכולות שלך.
    ובכל מקרה לשתף את בן הזוג במה שעובר עליך, כי כמו שזה משתמע מדבריך, זה משפיע גם על הקשר שלכם.

בהצלחה!
    מורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה