מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה עושים במקרה שהבן זוג לוחץ?הדר22/11/2009
מה עושים במקרה שהבן זוג לוחץ? רוצה שאני אעבור בנק ונפתח חשבון משותף יחד?
רק המעבר מהבנק "שגדלתי" בו מלחיץ, אז עוד לפתוח חשבון משותף??? מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשבון משותף
איריס22/11/2009אני דווקא מאד בעד חשבון משותף, זה מלמד אותך עד כמה את יכולה להתמודד החלוקה שווה איתו. וזה מהלך נכון, ומבחינה כלכלית יותר נכונה- ככה לומדים איך מוצאים את הכסף המשותף על הדברים בבית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשבון משותף
מורן זיו-אש22/11/2009היי הדר,
מדוע זה כ"כ מלחיץ אותך? יכול להיות שזה מסיבה לגיטימית אך עדיין כדאי לבדוק את זה לעומק.
מה את חושבת?
מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברגע שזה נוגע לכספים זה מלחיץ
הדר25/11/2009ברגע שזה נוגע לכספים זה מלחיץ, יש את הפחד שאני אפסיד מהמעבר.. או שהכסף לא ינוהל נכון.
והאמת שיש כאן גם את אלמנט ההרגל.. אני רגילה לאותו בנק מהילדות. כל המשפחה שלי באותו בנק.. אני מתחילה להרגיש כמו דביר מהפרסומת חח מה עושים?:(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבודקים ומשווים
יעל26/11/2009בגלל זה את צריכה לבדוק ולהשוות את התנאים בין הבנקים. ואז להחליט מי מבין הבנקים הכי בא לקראתך, מי קשוב לך כלקוחה שלהם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם ככה אני לא מתלהבת לעבור.
הדר26/11/2009גם ככה אני לא מתלהבת לעבור. אז בטח שאין לי ראש להשוואות בין בנקים.
איך אני אדע מה טוב? אולי אפשר לעבור דרך הבית? חח הכי קל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)