מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תקועהלבבית29/09/2007
קודם אני נציינת שאני משתמשת בדואר אלקטרוני של חברה באישורה ובתמיכתה,אין לי מחשב ועוד לא יודעת להתעסק איתו,יש לי בעייה מאוד מתמשכת ובעייתית לי שמפריעה לי בכל,אני בת 45 אם לילד חד הורית,ואני תקועה,אני מוכשרת שלא ממצה את עצמה,נראיית נהדר לגילי,איני עובדת,לא מוצאת,לא יודעת במה להתמקד,לבד,מוחמאת המון ביום יום,שנתיים לא בקשר,מבחוץ אני מאוד אסרטיבית,מודעת לעצמי,אומרת מה שחושבת בטקט,אך משום מה,חיה מחוץ לחיים,קשה לי,רוצה מאוד להתחבר,מתחברת בקלות,אך אף פעם לא ניתפס,לא יודעת למה,אומרים שאני אשת שיחה מרתקת,אפשר לשוחח איתי על כל נושא שבעולם,סקסית,פתוחה,אך משום מה גם נעולה,תקועה,מה עושים איך אני משתחררת מזה ומשחררת,אני כועסת על עברי מבית הגרעין שלי,מתמודדת היום יותר ברוגע עם זה,רוצה להמשיך הלאה המלוא התנופה וההעזה אך הכל סגור,לא נפתח לא ממני,למה?מחפשת תשובות,נואשת,בתוכי,אין לי שמץ של מושג,אגב הייתי הולכת לסדנא כזו או אחרת אם יכולתי להרשות לעצמי,איך אפשר ללא האמצעים האלה,להפתח בחדוות חיים לתוך החיים ולחוות אותם במלואם,איך אני יוצרת לעצמי הזדמניות עם התנאים המוגבלים האלה כרגע,נמאס לי להיות מחוץ לחיים,יש לי כבר מחשבות אובדנות,ריק לי וקשה לי ביותר,אנא דחוץ עצות בבקשה,עזרה אם אפשרית פה,תודה לבבית,תשובות אפשרי בדואר אלקטרוני של החברה וכך תיעשההתקשורת בינינו,תודה לבבית,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לעשות הפרדה
איילת לחמי29/09/2007שלום לבבית
לפני הכול חשוב לי לומר שהמייל ממנו את כותבת את הדברים לא כתוב על גבי הפורום ולכן אין לך מה לדאוג הכול יעשה על גבי הפורום ולא דרך המייל.
לגבי הדברים שכתבת-
אני רוצה לשקף לך מצב רק על פי אופן הכתיבה שלך:
הדברים שלך נשמעים מאוד מבולבלים, הכול שזור בהכול חיובי ושלילי, שמחה ועצב. הכול צפוף כמעט לא קריא.
האופן שכתבת את הדברים וודאי משקף את תחושתך מה שמביא אותך לתחושת ייאוש.
לכן הייתי רוצה לבקש ממך לעשות הפרדה- הפרדה בין מי שאת היום ומה שאת אוהבת בעצמך לעומת מי שאת היום ושאת לא אוהבת בעצמך.
את כותבת כל כך הרבה דברים נפלאים כמו ילד, מראה, לבביות, אשת שיח מרתקת ועוד ועוד. העצימי את הרשימה הזאת - פוגגי את הערפל של הדברים שאת אוהבת בעצמך.
תרשמי את הדברים קודם כל בעבור עצמך תראי איך זה גורם לך להרגיש
שתפי אותי בתחושותייך ואשמח שנמשיך משם
חג שמח,
איילת לחמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)