מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אמונה בעצמיויקי17/12/2009
לפני שנה וחצי סיימתי תואר ראשון ולא ממש מצאתי את עצי, העיה את המשבר ושוק התעסוקה היה ממש גרוע, ניסיתי כמה עבודות אבל הן לא התאימו לי אז פרשתי. בן זוגי עובד במשרה נחשקת, הוא עובד מאוד קשה ומצליח במה שהוא עושה כפי שזה צריך להיות. לאחרונה התחלתי עבודה חדשה ואני ממש מנסה להיות טובה במה שאני עושה, אבל איפה שהוא אני ממש יכולה להרגיש שאני מפגינה חוסר ביטחון, אפילו עד כדי פחד מהצל של עצמי. בתוכי אני חוששת שאולי הם יחשבו שאני טובה על הנייר אבל בפועל לא ממש. לפני שמצאתי את העבודה הזו הרגשתי אבודה, אני אוהבת שהדברים ברורים ופתאום לא מצאתי את עצמי. אני מפחדת שזה יקרה שוב. םשוט אני לא מהאנשים שיצאו לחפש את עצמם, הכל היה תמיד ברור ופתאום לאחר סיום התואר הבנתי שהוא בעצם לאמוביל לכלום וזה מה שגרם לחשש שלי. אני מאוד לא רוצה להפגין חוסר ביטחון, כי אני חושבת שהיחס אלי יהיה בהתאם. העניין הוא שאני לא יודעת איך לשפר את זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשאוף לשמיים
אביטל שטרית18/12/2009אני לא יודעת אם זה מנחם אותך, אבל המצב שאת מתארת משותף לרבים מאתנו, בכל פעם שאנו ניצבים בפרשת דרכים וצריכים למצוא את דרכינו אנו מעט אבודים. שוק העבודה בעת האחרונה נמצא במשבר ,מה שהפך את חיפוש העבודה לקשה יותר ואם זאת הצלחת לבסוף למצוא עבודה. ראשית כל הכבוד ובהצלחה בעבודה החדשה.
אני מבינה שחווית משבר בתקופה שבה לא מצאת עבודה או כפי שהגדרת ,"לא מצאת את עצמך," אולם מקום העבודה שלך איננו את,והזהות המקצועית שלך איננה הדבר היחיד שמגדיר אותך, אלא רק נדבך באישיותך ואת יכולה להיות מקסימה ונהדרת גם ללא ההילה של עבודה "נחשקת".
הדימוי העצמי שלך ,לא צריך להיות זהה לדימוי המקצועי שלך, חשבי על הדברים שבהם את טובה, התכונות המיוחדות לך הדברים שהופכים אותך למה שאת וכל העוצמות שקיימות בך ותראי שאת לא "טובה רק על הנייר." כמו בכל דרך חדשה גם במקום עבודה חדש , אנו מעט חסרי בטחון הכל חדש ולא נהיר, גם מעסיקייך מודעים לעובדה שאת חדשה בתחום ובכל זאת בחרו לעסיקך, אל לך להתייאש, כל ההתחלות הן מעט קשות, האמיני בעצמך וביכולתיך והשמיים הם הגבול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)