קשר בלתי אפשרי...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשר בלתי אפשרי...
    סיון
    26/12/2009

שלום!
    פניתי לפורום זה בעבר עם אותו סיפור.
    אני בת 16, עוד מעט 17, והיה לי "קטע" עם בחור מבוגר, בן 28.
    כאשר פניתי לפורום זה "היחסים" היו ממש בתחילת דרכם כלומר היו רק מבטים, מילים יפות וסתם שיחות קטנות.
    עצתכם הייתה רציונלית והגיונית מאוד.
    למרות שהיה לי קשה להמשיך לדבר עם אותו בחור החלטתי להפסיק, אך הבעיה הינה שאנחנו גרים באותה השכונה והוא עובד קרוב לבית שלי.
    פעם אחת הוא עצר אותי ואמר לי שהוא לא יודע מה לעשות איתי. שאני משגעת אותו ושהוא לא מפסיק לחשוב עלי, אבל יחד עם זאת הוא מודע לעובדה שאני ילדה, וגם אני.
    אך מאז נראה לרגע כי לקשר יש תפנית כולשהי, ומספר ימים לאחר מכן הוא בא עלי הביתה.
    הוא דיבר איתי ואמר לי שזה לא יכול להיות, שהקשר לא יאבו ושחבל להתחיל משהו שאין לו עתיד. שאני צעירה ממנו בהרבה, והשאיפות והרצונות שלנו בחיים שונים זה מזו.
    ואני הסכמתי איתו- ועדיין מסיכמה.
    שאני חושבת על זה מבחינה הגוינית אני מבינה שזה לא יאבוד, לא יחזיק מעמד. הוא עובד עד מאוחר, עייף, מתי נבלה, אני עוד צעירה ארצה לראותו כל יום, הוא בכלל רוצה לגור חיי שותפות, להתחתן בעוד מס' שנים, ואני, עוד לא התגייסתי, אני צריכה ללמוד, יש לי עוד זמן לכל זה.
    ב"פגישה" שלנו התנשקנו והתמזמזנו, וזאת הייתה הפעם הראשונה שלי.
    נפרדנו והחלטנו שניהיה ידידים(העלק), וכל אחד פנה לדרכו.
    אבל מאז אני מרגישה שמשהו חסר לי, אני מתגעגעת עליו בצורה שאני לא יכולה להסביר, אני לא מפסיקה לחשוב עליו. אני כל הזמן רק רוצה לראות אותו.
    לאחר חודש בערך שלא דברנו ולא ראיתי אותו, פתאום הוא ראה אותי ברחוב, ועצר אותי. שמחנו לראות אחד את השיניה, דיברנו הרבה זמן, על כל מיני דברים, הדבר הראשון שהוא שאל אותי זה אם יש לי חבר,(כה מפתיעה), ואמרתי שלא, וזה נכון, אני לא יכולה לחשבו על אף אחד אחר במקומו. חברות שלי אורמות לי, תצאי תבלי, תכירי בנים בגיליך, חתיכים, צעירים, ואני פשוט לא רוצה! אני חושבת רק עליו.
    עבר מאז יותר מחודשים, ואני עדיין חושבת עליו.
    כשהוא ראה אותי, ביקשתי חיבוק, ואז הוא רצה נשיקה בפה ולא הסכמתי. נתתי לו רק נשיקה בלחי.
    אחר כך באותו יום ראיתי אותו מרחוק, והוא נופף לי לשלום.
    יומיים לאחר מכן שוב ראיתי אותו באופק, ואז עברתי לייד המכולת שבה הוא עובד, והוא ראה אותי, ופשוט לא אמר לי כלום, כאילו התעלם בכוונה, ואני יודעת שראה אותי. אני לא מבינה אותו.
    פעם הוא בא ומדבר איתי רכ\גיל פעם מתעלם, מה הוא רוצה ממני? למה הוא פשוט לא מניח לי! הוא שיקח סיכויי?, או שיעזוב אותי!!!!
    מה אני יכולה לעשות? אני כבר משתגעת! אני לא רוצה להמשיך לחשוב עליו, אני רוצה להנות.!!! אני ניזכרת בו כל יום, משחזרת מידי פעם מה שהיה, מילים שנאמרו,. למרות שההיגיון אומר משהו נכון, הלב פשוט לר רוצה להבין.
    תודה מראש וסליחה על החפירה:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קשר בלתי אפשרי...

הוספת תגובה

• הא...ושחכתי להוסיף...

סיון
    26/12/2009

דודה שלי וסבתא שלי יודעות מזה, והן אמרו לי גם כן, שזה לא יכול לקראת.
    ובקשר לנושאי שיחה משותפים, בפעמים שאנחנו מדברים, השיחה די זורמת, יש לנו הרבה על מה לדבר, השיחות נגמרות רק מפני שהוא חייב לזוז כי הוא עושה משלוחים, ואני בדרך לאנשהו...
    בקשר לסקס, אני מרגישה כבר די מוכנה, ועם הבנדאם הנכון, חושבת שלא תיהיה לי בעיה.
    (אני עדיין בתולה)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פנטזית אהבה

מורן זיו-אש
    28/12/2009

סיוון, שוב, שלום, אני זוכרת את פנייתך הקודמת לפורום.
    את בחורה חכמה ומבינה טוב מאוד שקשר כזה לא יהיה לך בריא ולא יוכל להתממש, אולי רק עוד מספר שנים, לכן אני לא אחזור שוב על הדברים.
    מובן לי גם למה אינך מצליחה להשתחרר ממנו- את רואה אותו לעיתים קרובות, את רוצה זוגיות והוא "נגיש".
    אני משערת שישנן סיבות בגינן "בחרת" להתאהב דווקא בו. אולי משהו שקשור לדמות אב, אולי התאהבת בגבר לא מושג כי יש משהו שמרתיע אותך במימוש של מערכת יחסים (אינטימיות, קיום יחסי מין) ועוד. אני לא בטוחה שתדעי למה אבל יש לך עוד נקודות למחשבה.
    עוד דבר, התייחסת לזמן הרב שאת עסוקה בו. זה נראה לי טבעי לגילך ולמצבך. אל תתייאשי, חברותיך צודקות, אם יהיה לך תחליף, תתגברי מהר יותר.

בהצלחה
    מורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למורן

סיון
    30/12/2009

תודה רבה:)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה