הסבה מקצועית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסבה מקצועית
    מורן
    01/10/2007

הי, אני רואת חשבון, עם קריירה מוצלחת ומאוד מכניסה. בשנה וחצי האחרונות בא לי להקיא ממקום העבודה שלי ואף מן האנשים. אני שוקלת לעיתים הסבה מקצועית, אך חוששת מהלא ידוע: מה יהיה, מבחינה כלכלית בעיקר, לאחר שהתרגלתי לרמה חיים גבוהה...האם להרגע עם הזמן או שיש לעשות מעשה? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסבה מקצועית

הוספת תגובה

• העולם שמתחת לשאלה הכללית

איילת לחמי
    01/10/2007

מורן שלום,

את שואלת שאלה מאוד מאוד גדולה-
    האם להישאר במצב הידוע והמוכר שיש לו יתרונות רבים אבל גם הרבה חסרונות או ללכת אל הלא נודע ולקחת סיכון שיכול להיות יהיה טוב יותר ויכול להיות יהיה פחות טוב ממצבך היום.
    בעודי כותבת לך את השורה הראשונה עולות בי המון מחשבות לגבי שינוי באופן כללי-
    מהו הסיכון הגדול ביותר? כלומר מה התסריט הגרוע ביותר שיכול להיות בשני המצבים?
    כמה זמן את מרגישה את התחושות של השובע והרצון לשינוי?
    כיצד הגעת להיות כל כך מצליחה בתחומך? האם את הובלת את עצמך להצלחה האם בעזרת הכישורים שלך הגעת לאן שהגעת? כי אם כן תוכלי להוביל את עצמך בהצלחה לכל מקום אחר בו תרצי......
    עד כמה נמאס לך מול עד כמה טוב לך? ועוד ועוד

שינוי הוא דבר מפחיד מכיוון שאנחנו כבני אדם חושבות (וחושבים) שאנו יכולות לצפות את העתיד ויותר מזה אנחנו רוצות שליטה על החיים שלנו ועל העתיד שלנו
    אבל העתיד אינו צפוי ואנחנו לא יודעות איזו דלתת תפתח ברגע שנסגור אחרת

אני מזמינה אותך בחום להציף כאן עוד שאלות שעולות לך מתוך השאלה המרכזית ששאלת - מהם הפחדים האמיתיים שלך בלעשות את השינוי או בלהישאר בקיים. את יכולה להעזר גם בשאלות שאני שאלתי ואשמח לדון איתך עוד בנושא לאחר שתציפי עוד דברים

.....
    איילת לחמי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בא להקיא?

איילת פדה
    02/10/2007

מורן,
    את מתארת תחושה של רצון להקיא ממקום העבודה והאנשים.

מדוע?
    מה מעורר בך תחושה כה קשה?

אם זה רק האנשים והמקום די בלהחליף מקום עבודה, באותו מקצוע.

עדכני אותנו מה גורם לך לחוויה זו, כדי שנוכל להמשיך לעזור לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה