אנא עזרתכן הדחופה,אני נואשת!!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אנא עזרתכן הדחופה,אני נואשת!!!!
    דנה
    03/01/2010

יש לי בעיה רצינית עם המיתבגרת, לפני כחמש שנים היתגרשתי ושני ילדי היו איתי, לפני כחצי שנה לאחר הסתות חמורות מצד גרוש שלי היא עברה לגור איתו
    בעיר רחוקה ממני כשעתיים נסיעה.
    כשלוש שנים לאחר גירושי נישאתי שוב לאדם נהדר, הגרוש לקח את זה קשה והתחיל להסית את הילדים בצורה חמורה, עד כדי כך שהבת שלי עברה אליו.
    אגב, היא לא עברה אליו לאחר מריבה או משהו כזה, פשוט במהלך החופש הגדול היא קיבלה שטיפת מוח ממנו וממשפחתו.
    עצוב לי מאוד שאני לא יכולה להיות לידה ברגעי ההיתבגרות שלה, היא גם הפכה להיות המגוננת שלו, המטפלת שלו, כי הוא תמיד בוכה לה שאני פירקתי את המשפחה,
    למרות שהוא בגד בי כל החיים, הוא לא הבין מאיפה החוצפה שלי לעזוב.

כמו כן, הילד נישאר איתי, בן 9, וכעת מאז שהילדה אצלו הוא גם לא משלם את המזונות של הילד.
    אתמול הבת שלי היתקשרה אלי בכעס ואמרה לי: "בגללך אבא לא יקנה לי את מה שאני צריכה, בגלל שאת מיתעקשת על המזונות של אחי שבמילא יש לו פחות הוצאות ממני כמיתבגרת, אז בגללך אני סובלת" ביקשתי ממנו לא לערב אותה, אך הוא מישתמש בה כנשק נגדי.
    פניתי לעורך דין שהציע לי לקחת את הילדה בחזרה, כמו כן פניתי לפסיכולוגית לנוער, והיא הציעה לי לא להחזיר אותה בכח.
    אני אובדת עצות, אנא עזרתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תהליך גירושין מורכב

מורן זיו-אש
    04/01/2010

שלום לך,
    לצערי, לעיתים, בתהליך הגירושין הילדים משלמים מחיר כבד מאוד כאשר אחד או שני הצדדים מערבים את הילדים בסכסוך ומשתמשים בילדים כמתווכים או על מנת להכאיב לצד השני. כמו במקרה שלך.
    מערכת היחסים שלך ושל ביתך במצב רע וגם מערכת היחסים עם בנך בסכנה. זה לא עניין לעצה חפוזה או טיפ שאתן לך בפורום. עליך לפנות ולקבל ייעוץ מקצועי בתהליך הארוך שעומד לפניך.
    בכל עיר יש יחידה לטיפול משפחתי (לרוב שייכת למחלקת הרווחה) שם יש עובדים סוציאלים שהם מטפלים משפחתיים מוסמכים והתשלום הוא ע"פ הכנסה. שם יעזרו לך ללמוד דרכים אפקטיביות לקשר עם ביתך ושם תוכלי לקבל גם תמיכה רגשית עבורך וכן ייעוץ נוסף.
    אל תזניחי! במיוחד מפני שביתך היא מתבגרת.

בהצלחה!
    מורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה