מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהחנה12/01/2010
אבא שלי אלכוהוליסט ומתמכר בקלתו ויש לו הרבה בעיות אמא שלי חטפה כמה פעמים התקפי חרדה רציניים כמובן שמבחינת זוגיות זה היה זוועה פשוט וזו הדוגמא שקיבלתי. רוב חיי הייתי בן אדם חזק אך לקראת סוף התיכון הכל התפוצץ וחטפתי גם כן התקף חרדה עד עכשיו כארבע שנים זה לא עוזב אותי ניסיתי תרופות אבל זה לא ממש עוזר אז נסיתי כל מיני טיפולים אלטרנטיביים אך זה מאוד יקר והתוצאות לא מחזיקות להרבה זמן. אני נשואה וזה בהחלט דופק לנו את חיי הנישואין. אני די אבודה ומיואשת אני באמת לא יודעת מה לעשות האם יש פתרון? האם להשאר נשואה? האם יש פתרון כלשהו לבעיה הכלכלית ? האם אי פעם אני אוכל לחיות נורמלי? כי כל מה שאני משתדלת לעשות בתחום הזה פשוט נדפק ולא הולך טוב כלומר חיי הזוגיות שלנו לא טובים אנחנו לא רבים או משהו אבל אני לא מרגישה שיש לנו קשר חזק שבעלי מספיק מחמיא ליושטוב לו איתי והוא מרגיש איתי בנוח
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלבול ומצוקה
מורן זיו-אש12/01/2010שלום לך,
המצוקה שלך בולטת מאוד וניכר כי את מאוד מוצפת, חרדה ומיואשת.
לא ברור לי מה שאלתך, הזכרת מגוון של תחומים- בעיות כלכליות, בעיות בזוגיות, התקפי חרדה וניתן למצוא עוד בעיות בין השורות. לא ציינת אם היית בטיפול פסיכולוגי מעמיק או אם עברת תהליך של עבודה עצמית משמעותית.
אני ממליצה לך לפנות לעזרה מקצועית ולעבוד על חייך באופן מערכתי, להבין דפוסים מעכבים, לעבד את עברך ולקבל את עצמך. הטיפול יספק לך גם תמיכה בכל מה שעובר עליך.
בהצלחה!
מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחנה
אביטל שטרית13/01/2010חנה יקירתי, לענוך לך כאן על גבי הפורום יהייה לא רציני ולא אחראי מצידי.
אני מציעה לך לפנות לאיש מקצוע, את רשאית לפנות לרופא המשפחה אשר יפנה אותך לגורם מתאים, ללא תשלום. אני מציעה לך לא לדחות את הביקור במרפאה ולטפל בעצמך בהקדם ,שכן בעיות שאינן מטופלות נוטות להסלים, בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)