מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריכה עזרה = [מיטל16/01/2010
שלום אני עוד מעט בת 17 הסיפור שלי קצת מסובך אבל אני מקווה שתוכלו לייעץ לי..
היה לי חבר שנה וניפרדתי ממנו בגלל שהוא לא היה מתייחס אליי כ"כ יפה..היה צועק והיינו רבים המון
הוא דיי נפגע מזה שעזבתי אותו הוא אפילו בא אליי לבית ובכה אמר לי שהוא אוהב אותי ואני המשכתי בשלי
אחריו היה לי חבר שנתיים ונפרדנו לפני 3 חודשים וחזרתי להיות בקשר עם החבר הקודם שלי זה שהייתי איתו שנה
והוא היה אצלי כמה פעמים והתנשקנו והכל וכנראה שהתתאהבתי בו שוב והוא לא יודע מה לעשות
כי פגעתי בו בפעם הראשונה הוא חושב שאני יעשה לו את זה עוד פעם הוא לא סומך עליי
ואני לא יודעת מה לעשות..אני כל היום חושבת עליו לא אוכלת ולפני יומיים חשבתי עליו וירדו לי דמעות
הוא אמר לי שהוא לא יודע מה לעשות..שהוא צריך לחשוב על זה כי גם אם נחזור להיות ביחד הוא יהיה שקוע רק בי וכאילו זה יפריע לו ללימודים וגם הוא עוד שנה צריך להתגייס והוא רוצה להנות בחופש..לצאת לבלות להשתולל ואם אני יהיה אז הוא לא יוכל לעשות את כל זה אז הוא אמר לי שהוא צריך לחשוב על זה
ובינתיים אני לא יודעת מה לעשות..אני נפגעת יותר ויותר אני אוהבת אותו כ"כ אני ישמח אם תייעצו לי למרות שזה מסובך
תודה ושבוע טוב:]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אהבות ישנות
מורן זיו-אש17/01/2010שלום לך,
בעיני אין לקשר הזה עתיד ועליך להשלים עם כך. הבחור אמר לך במפורש שהוא רוצה להיות חופשי. אני מאמינה שאם גבר מעוניין באישה הוא לא צריך לרגע לחשוב על כך או להתלבט, הוא פשוט שם. אל תחזרי אחריו יותר ונתקי מגע, חבל על עוגמת הנפש שלך, היי חזקה כמו בפרידה הקודמת שלכם.
אני חושבת שיש משהו מאוד מושך בלא מושג אבל זה דבר שעלול לפגוע בסופו של דבר.
בהצלחה!
מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך..
מיטל18/01/2010לא יודעת יכול להיות שאת צודקת
אבל היום הייתי אצלו בבית ישבנו אצלו בחדר ואח שלו נכנס
הוא שאל אותו אם אנחנו ביחד אז הוא שאל אותי "אנחנו ביחד"? אמרתי לו לא יודעת אנחנו ביחד? אז הוא אמר לי שכן..
אני בטוחה שהוא אוהב אותי והיחס שלו ישתנה מאז..הוא לא צועק ומתייחס אליי יפה
אני חושבת שהוא הבין את הטעות שהוא עשה..תעזרי לי בבקשה אני במצב של בילבול אני לא יודעת מה לעשות..עוד אחרי שאמרת לי שהקשר הזה לא יוביל לשום מקום
תודה באמת את עוזרת לי מאוד:]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההילה
מורן זיו-אש18/01/2010שוב שלום לך,
לפני שאענה אני חייבת לציין כי אינני מכירה את כל הפרטים ולא אותכם, אני עונה על בסיס דברים שאת כותבת ודברים שאני קולטת מבין השורות, התשובות שלי לא מוחלטות, אני רק מייעצת.
אני יכולה להבין אותך ואת הרצון לשחזר אהבה ישנה ולהרגיש מחוזרת. עם זאת, אני חייבת להתייחס למשפט שכתבת שמאוד מפריע לי: "...הוא לא צועק ומתייחס אלי יפה" זה משפט קשה מאוד, מדוע את מעוניינת לחזור לבחור שלא התייחס אליך יפה? על פי מה שאני מבינה בעבר את עזבת אותו בעקבות יחס לא הולם ובסופו של דבר הוא מציג את הדברים כאילו את היא זו שפגעה בו... לא נשמע כאילו הוא אדם שלוקח אחריות על החלקים שלו.
אנשים לא משתנים פתאום והופכים ל"עדיני נפש" אלא אם כן הוא עשה תהליך עם עצמו ועבד על הדברים. עכשיו, כשהוא מעוניין ו"חובת ההוכחה עליו" הוא מתנהג כמו מלאך, אך אני לא בטוחה שההתנהגות שהוא מביא לקשר כעת, תחזיק מעמד בעתיד.
את אמורה להיות עם גבר אמיתי, שמתייחס אליך כמו מלכה, מעריך אותך, מכבד אותך, ולא מישהו שעושה לך טובה ולא בטוח שהוא מעוניין בך.
את יכולה לנסות את הקשר שנית, אך שמרי על עצמך ושימי לב להתפתחות הקשר.
בהצלחה!
מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך עזרת לי מאוד:]
מיטל18/01/2010שיהיה המשך ייום טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)