מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חתונה...נילי26/01/2010
טוב, אולי זה לא נשמע ככ פמיניסטי, אבל אני די לחוצה מהחתונה שלי שאמורה להיות בעוד חודשיים. נראה שכל הזמן דברים משתבשים, עד שלפעמים אני מרגישה שעוד רגע תשתבש עלי דעתי... אני צריכה איזה סוג של עידוד או אלוהים יודע מה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחץ חתונה
מורן זיו-אש27/01/2010קודם כל- מזל טוב והרבה הצלחה בזוגיות!
אני לא מכירה בחורה שלא חוותה את מה שאת מתארת (כולל אני...) אבל, קחי אוויר ותתעודדי כי אני מבטיחה לך שזה הולך להיות היום המאושר בחייך!!!!
נסי להנות מכך!
מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחץ לפני החתונה
הדס30/01/2010קודם כל, מזל טוב!!
זה מאוד טבעי שיהיה לחץ לפני החתונה. למעשה, פעם שמעתי על מחקר שביקש אנשים לדרג גורמים למתח לפי סדר יורד (הגורם הכי חזק למתח ראשון, וכך הלאה..), וחתונה דורגה כמקום ראשון...
גם בתור אישה נשואה אני יכולה בהחלט להבין אותך, זו תקופה מלחיצה.
מה שהייתי מציעה לך זה לזכור, שבסופו של דבר, זה היום שלכם, שלך ושל בן זוגך, ולנסות, עד כמה שאפשר, לא לתת להחלטות / רצונות של אחרים להשתלט לכם על היום הזה.
מקווה שעזרתי קצת,
הדס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקצת אור
שרית08/02/2010הי
יש לי טיפ נהדר להתודד במצבי לחץ שהולכים באיזה שהוא מקום "לאיבוד" תנסי כל בוקר כשאת קמה משינה לעשות רשימה של הדברים הטובים בחיים שלך. לעשות רשימה בדברים הטובים שיש באירגון החתונה ממש להכניס קצת אור לכל התהליך הזה...מדי פעם להגיד לעצמך תודה על זה שאני מתחתנת....תודה על הבן זוג הנפלא שיש לי ועוד ועוד .
כאשר אנחנו מפנים את הפוקוס אל הדברים הנעימים בחיים ובמה שיש לנו אז רוב הסיכויים שמתח והלחץ מתפוגג כי אין לו מקום. דמייני במה שיש לו שחקן (ניקח לדוגמא שחק מתח) אם אין שם קהל שמוחא כפיים אז הוא לאט לאט יעלם כי אין לו למי להציג.
מקווה שהצלחתי להכניס קצת אור...כי באמת החוויה של החתונה יכולה להיות מלחיצה אבל במקביל גם מופלאה וכייפית תחשבי על זה לא כל יום יש את האפשרות באמת להיות מלכה "מלכה ליום אחד" אז נצלי את ההזדמנות ותלכי במסלול של הכייף ולא של הלחץ.
בהצלחה
שרית אשרוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)