מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא יוזמת במיןירון09/10/2007
פלשתי כאן לטריטוריה של הבנות כי אני צריך זוית נשית לעניין:
חברה שלי בחורה מדהימה, סקסית ולכאורה ליברלית, אבל כשזה קשור לסקס היא מתנהגת כמו אישה מהמאה ה-17, רק כשזה קשור ליזימה, לא בשאר הדברים.
לדעתה אני צריך ליזום ולהראות לה שאני רוצה אותה ושהיא סקסית. היא לא תיזום אף פעם אבל כן תעשה לי סרטים אם אני לא אתחיל כמה זמן. כשאני אומר לה שגם היא יכולה וגם אני רוצה שהיא תתחיל היא מתעצבנת ואומרת שזה התפקיד שלי.
מה דעתכן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טאבו חברתי
איילת לחמי09/10/2007שלום ירון
אני שמחה שאתה כותב בפורום שלנו כי למרות ששמו "בנות" הוא בא לתת מענה לכולן/ם....
נראה שאתה פתוח וקשוב לבת הזוג שלך ושאתה מבקש שהיא תהיה שווה לך גם בכול מה שקשור למין וליוזמה. הסיבה שחברתך אינה יוזמת במין אינה נובעת בהכרח מהיותה לא ליברלית או לחליפין שמרנית. הסיבה נובעת בראש ובראשונה בשל התנייה חברתית כלפי נשים.
נשים לא מעודדות בחברה להיות יזמיות ובטח שלא כאשר מדובר במין אפילו לא בכול מה שקשור במיניות שלהן (כלומר שלנו).
מין היה מעין טאבו עבור נשים ושאריות הטאבו שורדים איתנו עוד היום.
אתחיל בדוגמא-
האם יצא לך לשוחח עם חברים על אוננות?
האם שמעת פעם נשים המודות בכך שהם מאוננות? האם שמעת נשים מדברות על כך, אפילו בינן לבין עצמן? כנראה שלא.
הסיבה לכך נעוצה בכך שמרבית הנשים לא מדברות על הרצון או על הצורך שלהן בהנאה מינית. בחברה שלנו (וניתן לראות את זה בפרסומות או בבתי ספר בקרב חברים ) אישה שיוזמת בכל מה שקשור למין קוראים לה בכול מיני שמות למרות שהיא מבטאת רק דחף טיבעי ונורמאלי.
לכן אין זה פלא שחברתך אינה יוזמת יחסי מין. אבל מה ניתן לעשות?
השינו החברתי עוד לא הגיע אבל אתה יכול לעשות שינווי במערכת היחסים הפרטית שלכם-
אני מניחה שכאשר תוכיח לחברתך שזה באמת לגיטימי בעיניך שהיא תיזום ושהדבר לא יתפרש על ידך כמשהו פסול- בהדרגה זה יקרה.
כבד את חברתך בכול דרך שהיא בוחרת לנהוג (ליזום או לא) בהדרגה אם היא תרגיש בטוחה ביחסים שלכם גם היוזמה תגיע
כמה זמן אתם יחד? בני כמה אתם?
בהצלחה איילת לחמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)