מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה של חינוך הפוךרעות02/02/2010
אני מוצאת את עצמי מתרעמת על עצמי שוב ושוב על התפרשות בפני גברים, ממש כמו שאמא שלי הייתה מתפרשת בפני אבי ובני זוגה במשך השנים, תהיתי אם זה לא אמור להיות הפוך? אני לא אמורה לעשות הכל כדי לא להיות כמוהה? קראתי סיקור של סרט- שהתפתח לדיון פילוסופי ("סרט לבן" - מי ששמעה- יציג כנראה בקולנוע לב) על השפעת ניואנסים בהתהגות ההורים על ילדים גרמנים בתקופה שלפני השואה בכפר קטן גרמניה...שהיו אחראים לשורה של מעשים מחרידים.. ואלו רק ילדים...
למעשה השאלה של כולנו היא כמה נתנו לאמא ה"ישנה" התלותית להשפיע על החיים שלו כבוגרים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הורים כמודל
אביטל שטרית03/02/2010ההורים שלנו משמשים לנו כמודל ראשוני ומהם אנו למדים כיצד לנהוג במצבים שונים.
האם זה אומר שאנו העתק של הורינו? לא בהכרח. אנו צופים בהורינוו מהם אנו לומדים כיצד לנהוג והאמרה על האדם וכור מחצבתו או תבנית נוף הולדתו היא נכונה בחלקה ,שכן בידינו טמונה הבחירה .האם אנו רוצים להדמות להורינו או אולי דווקא להיות שונים?נכון שאנו עושים זאת בהשוואה אליהם ,אך הבחירה מצויה בידינו.
אם אבי היה אב מכה זה לא אומר שאני אהייה הורה מכה, גם אםאני חש את הדקדוק הנורא בקצה אצבעותיי ,( התנהגות נלמדת) אני יכול לבחור להיות הורה אחר ולעיתים דווקא המודעות עשוייה לשחרר אותי מחיקוי העבר .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)