העלאה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• העלאה
    מירב
    07/02/2010

שלום, אני עובדת במקום הנוכחי כבר שנתיים ולאחרונה עומס העבודה שלי עלה. מדובר במקום די קטן. אני רוצה לבקש העלאה אבל אני כל הזמן חוששת. אני מפחדת שאולי בגלל זה יפטרו אותי או שהבקשה שלי תישמע מסכנה מדי והססנית מדי והוא לא יסכים. מה כדאי לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    העלאה

הוספת תגובה

• העלאה בשכר

מורן זיו-אש
    07/02/2010

שלום לך,
    לאחר שנתיים בתפקיד זה מאוד מקובל לבקש העלאה בשכר, במיוחד אם תחומי האחריות שלך התרחבו, על כן רצונך מאוד לגיטימי ומותאם למציאות.
    אני ממליצה לך לערוך רשימה בה תכתבי את כל כישורייך, המקצועיים והאישיותיים, שאת מביאה לתפקיד, כתבי את תחומי אחריותך, את תרומתך היחודית לארגון וכד'.
    לאחר מכן, עברי על הרשימה, ואני מאמינה כי ביטחונך העצמי יעלה ואיתו האומץ לגשת ולבקש. בעזרת רשימה זו, תוכלי גם לנמק את בקשתך בפני המעסיק.
    את יכולה לפני השיחה "הגורלית" לערוך סימולציות עם מכרייך ולהתאמן על אסרטיביות ולשמוע מהם עצות נוספות. התאמני על ישיבה זקופה ומבט מישיר.
    אל תוותרי לעצמך, גם אם לא תאושר בקשתך אני בטוחה שתלמדי מכך ותוכלי להיות גאה בעצמך!

אשמח לשמוע איך היה...
    בהצלחה!
    מורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחשבה יוצר מציאות

שרית
    08/02/2010

הי
    אני מאמינה שכאשר תשבי עם עצמך ותתחילי לדמיין איך את כן מקבלת את ההעלה בשכר ומה ההרגשה שאת מקבלת אז את תצליחי לעבור את המחסומים שיש ...כל הנושא הזה שיש באוויר על זה שאין עבודה זה בעיקר משרת את טובתם של המעסיקים. את צריכה לשאול את עצמך מה היה עדיף למעסיק שלך עובדת שמחה ומרוצה כדי שיהיה לה תפוקה טובה בעבודה או עובדת ממורמרת שהתפוקה שלה מן הסתם תפגע. אם לא עושים עבודה עם אהבה אז העבודה נפגעת. אני מאמינה שוב תקחי לך כמה ימים עם עצמך ותדמיני איך את בכל זאת עוברת המחסומים ואלי תגלי את העוצמה דרך הפחד.
    תנסי לשאול את עצמך 2 שאלות כל הזמן מה יקרה אם תעשי את הצעד הזה? ומה יקרה אם לא תעשי את הצעד הזה....
    "רוב הפחדים שאיתם אנו מתמודדים אינם ממשיים, הם רק מחשבה" (אייל נח)"אתה זוכה בעוז, אומץ וביטחון בכל חוויה בה אתה באמת עוצר להתבונן לפחד בפנים.(אלינור רוזוולט."אם אתה שומע קול בתוכך שאומר "אתה לא יכול לצייר" פשוט תתחיל לצייר והקול הזה ישתתק"
    כמה משפטים של אנשים עם עוצמה שמעיזים ללכת ולעשות למרות הפחד.....
    בהצלחה
    שרית אשרוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה