מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- העלאהמירב07/02/2010
שלום, אני עובדת במקום הנוכחי כבר שנתיים ולאחרונה עומס העבודה שלי עלה. מדובר במקום די קטן. אני רוצה לבקש העלאה אבל אני כל הזמן חוששת. אני מפחדת שאולי בגלל זה יפטרו אותי או שהבקשה שלי תישמע מסכנה מדי והססנית מדי והוא לא יסכים. מה כדאי לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העלאה בשכר
מורן זיו-אש07/02/2010שלום לך,
לאחר שנתיים בתפקיד זה מאוד מקובל לבקש העלאה בשכר, במיוחד אם תחומי האחריות שלך התרחבו, על כן רצונך מאוד לגיטימי ומותאם למציאות.
אני ממליצה לך לערוך רשימה בה תכתבי את כל כישורייך, המקצועיים והאישיותיים, שאת מביאה לתפקיד, כתבי את תחומי אחריותך, את תרומתך היחודית לארגון וכד'.
לאחר מכן, עברי על הרשימה, ואני מאמינה כי ביטחונך העצמי יעלה ואיתו האומץ לגשת ולבקש. בעזרת רשימה זו, תוכלי גם לנמק את בקשתך בפני המעסיק.
את יכולה לפני השיחה "הגורלית" לערוך סימולציות עם מכרייך ולהתאמן על אסרטיביות ולשמוע מהם עצות נוספות. התאמני על ישיבה זקופה ומבט מישיר.
אל תוותרי לעצמך, גם אם לא תאושר בקשתך אני בטוחה שתלמדי מכך ותוכלי להיות גאה בעצמך!
אשמח לשמוע איך היה...
בהצלחה!
מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחשבה יוצר מציאות
שרית08/02/2010הי
אני מאמינה שכאשר תשבי עם עצמך ותתחילי לדמיין איך את כן מקבלת את ההעלה בשכר ומה ההרגשה שאת מקבלת אז את תצליחי לעבור את המחסומים שיש ...כל הנושא הזה שיש באוויר על זה שאין עבודה זה בעיקר משרת את טובתם של המעסיקים. את צריכה לשאול את עצמך מה היה עדיף למעסיק שלך עובדת שמחה ומרוצה כדי שיהיה לה תפוקה טובה בעבודה או עובדת ממורמרת שהתפוקה שלה מן הסתם תפגע. אם לא עושים עבודה עם אהבה אז העבודה נפגעת. אני מאמינה שוב תקחי לך כמה ימים עם עצמך ותדמיני איך את בכל זאת עוברת המחסומים ואלי תגלי את העוצמה דרך הפחד.
תנסי לשאול את עצמך 2 שאלות כל הזמן מה יקרה אם תעשי את הצעד הזה? ומה יקרה אם לא תעשי את הצעד הזה....
"רוב הפחדים שאיתם אנו מתמודדים אינם ממשיים, הם רק מחשבה" (אייל נח)"אתה זוכה בעוז, אומץ וביטחון בכל חוויה בה אתה באמת עוצר להתבונן לפחד בפנים.(אלינור רוזוולט."אם אתה שומע קול בתוכך שאומר "אתה לא יכול לצייר" פשוט תתחיל לצייר והקול הזה ישתתק"
כמה משפטים של אנשים עם עוצמה שמעיזים ללכת ולעשות למרות הפחד.....
בהצלחה
שרית אשרוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)
.jpg)

