מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בן זוג לא יהודישני10/10/2007
שלום לכולכן,
אני בחורה בת (אוטוטו) 35 נאה, אטרקטיבית, משכילה. היו לי מערכות יחסים ממושכות אשר - מה לעשות - עלו בתוהו ולא הצליחו. עדיין רווקה.
לפני כחצי שנה הכרתי גבר שהוא לא ישראלי ולא יהודי (אחת מארצות מערב אירופה). מאז הוא בא לבקר אותי כמה פעמים. אני ביקרתי אצלו. אנו בקשר הדוק וממושך. הוא מראה סימני רצינות וטוען שהוא רוצה איתי "הכול".
אני אוהבת אותו והוא אותי אך אז אני נזכרת בהשלכות שיש לשוני בדתות השונות שלנו, לאום שונה וכו' (בשפה אנו מסתדרים - אנגלית) ואני שואלת את עצמי אם אפשר להתעלם מהפערים שעלולים להיווצר. אני מגדירה עצמי יהודיה מאמינה - לא דתייה ולא חילונית לחלוטין. מאמינה באלוהים ושומרת כשרות חגים וזה הכל. לא יצא לנו לדבר על כך לעומק אך הוא טוען שהוא לא נוצרי הדוק וזה כלל לא משנה לו.
מצד שני אני לא צעירונת שיכולה להעביר סתם את הזמן ועליי להחליט מה לעשות. יש לי רגשות כבירים אליו והוא יקר לי.
מה דעתכן? האם אפשר להתגבר על מכשול זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפלאות האהבה
סיגל פדה11/10/2007
שלום לך,
אני רוצה להודות לך על פניתך האמיצה והכנה.
אין ספק שאת מעלה קושי אמיתי.
למרות זאת, אני מזמינה אותך לשים לרגע בצד את פער הדתות ולהסתכל פנימה אל הזוגיות שנוצרה.
לו והיה יהודי האם הספקות היו נמוגות? אילו עוד ספקות עולות בקשר שלכם? מה את מחפשת מגבר ומזוגיות ומה מכך יש בינכם ובו?
האם יתכן שנמאס לך לחפש, ויש משהו בקשר הזה שמראש שומר עליך מפני דחייה- כלומר, בגלל שהקשר כביכול אסור מרוחק אולי חסר סיכוי אין באמת מה להרוס..
מה היה "התוהו" שבהם עלו אכזבות העבר שלך?
האם זו אהבה אמיתית כזו שתנצח כל מכשול - אז לשאלתך
אפשר להתגבר על המכשול,
השאלה האם את רוצה? והאם זה המכשול? או שבחרת להכשיל את עצמך שהלכת לאיבוד בחיפוש אחר אהבה שהתאכזבת וכאבת בעבר ולכן איבדת מעט את הדרך..
יש לך הרבה חומר למחשבה...
שתפי אותנו
ונתקדם לאושר שלך.
סיגל פדה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיגל את מדהימה
שני12/10/2007
הפתעת אותי. מדהים איך "קראת" אותי בין השורות מבלי להכיר אותי אפילו.
נתת לי חומר למחשבה.
אני לוקחת איתי את הערותייך+הארותייך. מעבדת את כל הנתונים ואשמח מאוד לשתף אותך בהמשך
תודה רבה לך!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקחת פסק זמן...
סיגל פדה14/10/2007ליהי יקרה,
תודה לך, כייף לשמוע...
איך מתקדם עם המחשבות?
לאן את מפליגה? ומה התחושות?
קחי לך פסק זמן תפנקי את עצמך מגיע לך!!
כמו במשחק מקדים.. גם כשרוצים לחשוב באמת ולקבל החלטות הגוף והנפש צריכים הכנה. מעין משחק מקדים של התודעה בכדי להגיע לתובנה.
מצאי לך את האווירה הנכונה לך, יום חופש חוף ים, דשא מרפסת בית קפה או בבית עם המוזיקה המתאימה... כל מקום שיאפשר לך להרגע.. ותני לעצמך לחשוב על הכל בלי ביקורת רק להתבונן ולהקשיב לליבך...
שתפי אותנו בדרך שלך...
סיגל פדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבן זוג לא יהודי
מירי01/12/2007שלום לך!!!!
אני קראתי את מה שכתבת תרשי לי להגיד לך שחבל שאת רואה את הדתות השונות כמכשול באהבה
אני לא רואה זאת כך אני מאוהבת בדיוק כמוך בגבר לא יהודי
אבל אני לא רואה אותו כמכשול כי רק בו אני מצאתי ומוצאת את כול מה שחיפשתי בגבר
אים את אוהבת אותו והוא אותך ומצאת בו מה שחיפשת בגבר אל תראי אותו כמכשול
תראי אני יודעת שהחברה שלנו מיסתכלת על זה כדבר חריג
ואני עוברת את זה יום יום
כול מיני אנשים שואלים נו חסר לך משהו??
למה לא יהודי???
למה ולמה ולמה??
אין מה לעשות אני מציעה לך ללכת עים הלב שלך
ואים את אוהבת והוא אוהב
אל תיתיחסי לאף אחד חברות לא יביאו לך אושר
לכי על האהבה שלך
הרבה הרבה הרבה הצלחה
שלך מירי
המייל שלי אים תרצי לשוחח [email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמירי - תודה על תגובתך - כנסי
שני01/12/2007תודה רבה על תגובתך.
העניין הוא שמבחינתי הדת אינה ביג דיל. מי שלוחץ עליי בעניין הזה יותר מכל זו אמא שלי - שאינה פתוחה כל כך לרעיונות אחרים - ובמחינתה זה שהבת היהודיה שלה בקשר עם גוי - זה "אלוהים ישמור"...
צייינת שלא כדאי שאחשבן לחברות/חברים. ממש לא. מדובר באמא שלי. ואני לא יודעת מה לעשות עם זה. היא לוחצת עליי ועליו שהוא יעבור ברית והוא מתלבט. לי זה לא ממש משנה. אז אני די בתווך בינה לבינו. הוא אומר לי אם את אוהבת אותי אז זה לא אמור לשנות לך....ומצד שני אמא שלי לוחצת עלי ועושה לי פרצופים ויודעת לסחוט אותי ריגשית למרות שאני כבר לא ילדה קטנה.
מה דעתך???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה חמה
דולפין04/12/2007יש לי בן זוג לא יהודי ואין קשר לדת הוא בן אדם מקסים ויש לנו זוגיות ניפלאה וגם בת מקסימה
אני אישית ממליצה בחום גם אם יהוא לכם ילדים בעתיד הם יהוא יהודים בגללך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)