עדין בתולה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עדין בתולה
    אלינור
    09/02/2010

שלום אני בחורה בת 24 ואני עדין בתולה זה לא שאני מסורתית או משהו בסגנון פשוט איכשהו מעולם לא היה לי קשר רציני וגם לא סטוצים לכן לא יצא לי לקיים יחסי מין עם אף אחד ועכשיו עם הזמן התחלתי ממש להיתבייש בזה וזה גם מפריע לי יש לי כבר חבר 4 חודשים שממש מוצא חן בעיניי ועוד לא שכבנו מהסיבה שאני ממש מפחדת עכשיו מיחסי מין. ניסינו פעם אחת וזה לא הצליח הוא פשוט לא הצליח להכניס כי הוא אמר שהשרירים שלי מתוחים ואני לא מישתחררת ולכן אי אפשר להכניס אני חייבת לציין שהוא לא יודע שאני בתולה והוא לא לוחץ עלי לקיים יחסי מין בכלל פשוט אני לא יכולה לספר לו אין לי אומץ אני סוג של מיתביישת בזה איך אתם חושבים שהוא יגיב?? הוא לא יבהל או ירתע מיזה שאני בתולה?? איך בנים מגיבים לזה שבחורה בת 24 עדין בתולה??? וגם מה עליי לעשות כדאי להישתחרר מהפחד הזה??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עדין בתולה

הוספת תגובה

• איבוד בתולין בגיל מבוגר

מורן זיו-אש
    12/02/2010

שלום לך,
    ראשית אני רוצה להתייחס לעניין הגיל, אני חושבת שיש לא מעט אנשים בגילך שעדיין לא איבדו את בתוליהם, אגב, גם גברים, פשוט לא מדברים על כך, כנראה בגלל בושה.
    שנית, בן זוגך כנראה צודק שאת לא מספיק משוחררת ועל כך חסר לי מידע: לא ציינת האם יש לך ניסיון במין ללא חדירה, האם את נהנית ממגע, מנשיקות ומהתגפפויות, מה את יודעת על הפעם הראשונה, האם זה מעורר בך פחדים? החדירה עצמה היא רק חלק מקיום יחסי מין, אולי אתם מגיעים אליה בשלב מוקדם מדי, כאשר את עוד לא מוכנה.
    אני ממליצה לגשת לבדיקה אצל רופאת נשים על מנת לשלול בעיות אחרות ולקבל ייעוץ על הפתרונות שקיימים.
    שלישית, אני מאמינה גדולה במערכת יחסים המבוססת על תקשורת בינאישית פתוחה, כנות וישירות. נשמע כי בן זוגך אוהב אותך, אתם כבר 4 חודשים יחד, ספרי לו, ובקשי תמיכה.
    אם את חוששת מתגובתו הכיני אותו לפני, בקשי ממנו את התגובה הרצויה. הסבירי לו שיש לך דבר מה לספר לו ושאת מתביישת וזקוקה לתמיכה ושאת מבקשת שיגיב בסבלנות וכד'.

בהצלחה!
    מורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לבתולה

אמא
    17/02/2010

היי בתולה מתוקה וחמודה,
    גם אני הייתי במקום שלך, זה היה כשהייתי בת 26, בתולה וחמודה, ביישנית ומעט מפוחדת לקראת הפעם הראשונה...
    ואז נהיה לי חבר וכשפתחתי בתקשורת גלויה, את הנושא מולו (בדרך אגב מבלי לעשות מזה עניין אלא פשוט לזרום), הופתעיתי לגלות (תמיד אגב מגלים שמה שחששנו ממנו לא היה כזה נורא) - הוא שמח, אני השתחררתי והעניין כבר לא עמד ביני לבינו...ומשם הכל זרם והיה חבל על הזמן:)
    אני מציעה לך, אין צורך לעשות "שיחה" בנושא או לעשות מזה עניין רציני, אלא ברגע אינטימי ששניכם יחד, ואתם מאד רוצים (והכי חשוב, שאת רוצה את קירבתו) תגידי לו שאת מאד רוצה אותו אבל שאף אחד עוד לא היה שם לפניו (עם חיוך) :)...אני מאמינה שהוא יכבד את העניין וישמח להיות הראשון (לגברים זה בדרך כלל מאד מחמיא)
    אל תחששי ותהני מהעניין, אלו ימים שלא חוזרים

תעשי חיים! ובהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה