מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריכה עצהשני17/02/2010
אני בת 16-כתה י'....הבעיה היא שאני ממש אבל ממש נמוכה -פחות ממטר וחצי(1.48 מ')
קראתי ש3 שנים אחרי שמקבלים מחזור מפסיקים לעלות בגובה....(זה נכון?)ולי כבר עברו 3 שנים משקיבלתי מחזור
פעם לא דאגתי בקשר לגובה שלי כי חשבתי זה יסתדר עם הזמן...אבל זה לא קרה
ייעצו לי לקחת תרופות שאכשהו עושות אותך גבוהה יותר...אבל הרופאה שלי אמרה שאני "על הגבול" ושאני לא צריכה...
אבל אני יודעת שאני הרבה פחות מנורמלית בקטע הזה.....והגובה ממש ממש מתסכל אותי.....ומוריד לי את הבטחון העצמי בכל מיני מצבים
עקבים אני לא שמה.....אם הגובה הזה זה גם ככה לא יעזור
יש לך עצה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגודל לא קובע
אביטל שטרית17/02/2010אומרים שדברים טובים באים במנות קטנות , עצתי לך לאהוב כל סנטימטר יקר בגופך . ההיסטוריה משופעת באנשים כריזמתיים נמוכי קומה שכבשו את העולם בסערה, כמו נפוליון ועוד..
את יכולה לפנות שוב למרפאה ולבקש יעוץ ,אם הרופאה המטפלת אינה נותנת לך מענה פני לרופא אחר שכן זאת זכותך . סביר להניח ששחקנית כדורסל כבר לא תהיי אך פתוחות בפנייך אפשרויות רבות ועלייך ללמוד לקבל את עצמך ללא שום קשר לגבהך , זכרי שזאת לא הכמות כי אם האיכות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)