מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כמה שאלותיעל12/10/2007
שלום ...פעם ראשונה שאני נתקלת בפורום הזה .. כל הכבוד
ולשאלותיי..
אני בת 33
אני בחורה סימפטית חברותית וחייכנית הרבה אוהבים להיות בחברתי...אבל ...
כיצד עליילהתנהג על מנת לקבל תפקידים ניהוליים- האם באמת אני צריכה להיות פחות חברותית, ולשמור דיסטנס מאנשים ולשחק אותה קשוחה ורצינית
שאלה 2: אני רוצה להקים עסק - איזה גורמים יכולים לעזור לי בהנחה שמבחינה כספית אין לי יכולות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תפיסת תפקיד הניהול
איילת לחמי13/10/2007שלום מיכל וברוכה הבאה
כתבת כל הכבוד- אשמח לדעת ממישהי שרק הצטרפה מה הלהיב אותך?
ולשאלותייך-
ידוע היום יותר מתמיד (וזה אפילו מעוגן במחקרים...) שאנשים מגיבים שונה לנשים ולגברים בעמדות ניהול. גבר ואישה שמתנהגים באופן דומה נתפסים אחרת לגמרי. נשים למשל נתפסות כתוקפניות ולעומת זאת גברים נתפסים כחכמים. מהי מהות ההבדל? נורמות חברתיות
החברה שלנו מורגלת לראות גברים בעמדות ניהול ולכן מפרשת התנהגות גברית אסרטיבית כ"דבר הנכון", לעומת זאת נשים מנהלות הן דבר חדש יחסית מבחינה נורמטיבית ולכן הן נמצאות כל הזמן חשופות לביקורת מצד החברה ומצד עובדיהן.
משאלתך אני מבינה ותקני אותי אם אני טועה, שעל אף יכולותייך אינך מקודמת להיות מנהלת. ראשית אני רוצה לבדוק איתך האם אי פעם הצעת את עצמך לעמדות ניהול? האם פעם ביקשת להיות מקודמת?
במידה ולא זה הזמן לנסות- כתבי לנו ונוכל להנחותך בתהליך
אבל על מנת לקבל תפקיד ניהולי את לא צריכה להיות לא את! אין דרך אחת נכונה להיות מנהלת יש את הדרך שלך שמוכיחה את עצמה כבר כעת "הרבה אוהבים להיות בחברתי" ואין סיבה שלא תוכיח את עצמה לכשתהיי מנהלת.
במידה והיום את מרגישה לא נוח עם התכונות שלך אולי יש מקום לשינוי ולא בשביל לשנות תפקיד.
אשמח אם תוכלי לפרט קצת לגבי המקופ בו את נמצאת היום מבחינה תעסוקתית על מנת לכוון יותר אלייך
לגבי יזמות עסקית אני יכולה להמליץ לך על כמה עמותות של נשים שמקיימת קורסים ליזמות עסקית בצורה מקצועית ותומכת. אולם לשם כך אני צריכה קצת יותר פרטים- מקום בארץ שהיית רוצה לעבור בו את הסדנאות ותחום עיסוק
בהצלחה
איילת לחמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)