מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אובדת עיצותנננ23/02/2010
אני בת 36 אמא ל-2.בן 10 עם קשב ורכוז ובן 5 אחור התפתחותי נמצא בחנוך מיוחד.
יש המון קשיים בבית מריבות וחיכוכים בעקר ביני לבין הגדול כאשר הוא ללא השפעת הכדור(רטלין).הנטל על גדול הילדים הוא עלינו ,הורי נפטרו ההורים של בעלי מתגוררים לא רחוק אך עוזרים רק כשמבקשים..
בעלי נוטל ציפרלקס ואני מסרבת להכנס למעגל התרופות..האם טפול פסיכולוגי עי שחות יכול לעזור לדעתך?או שמא עלי לגשת לטפול התרופתי?
ניסיתי בעבר גם טפול פסיכולוגי וגם קואוצינג ,הפסקתי את שניהם כי אני בעצמי לא יודעת למי ולמה לפנות!!!???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשיים עם הילדים
מורן זיו-אש23/02/2010שלום לך,
כתבת מעט פרטים אך עם זאת אני מרגישה חזק מאוד את הייאוש, הקשיים והסבל שעובר עלייך ועל בעלך. אני רק יכולה לדמיין מה זה עבורך או עבורו להעביר יום אחד במצב כה מורכב, ליבי איתך!
מעניין אותי האם בעלך לוקח ציפרלקס על רקע המצב בבית או שלקח עוד קודם?
ועוד מעניין אותי על מה עבדת בטיפול הפסיכולוגי והקואוצ'ינג? האם על מטרות שלך או מטרות של המשפחה וההתמודדות עם הקשיים?
מאיך שאני קולטת את המצב אתם זקוקים לטיפול מערכתי ולא לטיפול פרטני. הבעיה שלכם היא משפחתית ועל כן אני ממליצה לך לחפש מטפל משפחתי מוסמך ולא פסיכולוג או קואוצ'ר. מטפל משפחתי יוכל לספק לך גם הדרכה הורית- לה את זקוקה מאוד, הוא יאבחן את משפחתך וכך יוכל לעבוד על הדפוסים המשפחתיים, על התקשורת במשפחה ועוד דברים חשובים מאוד. בעיני, טיפול משפחתי יעשה לכם טוב יותר מטיפול פרטני.
אני מאחלת לך הצלחה ושולחת לך הרבה כוחות!!!
מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)