מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- א'א בחיים ל'קבל תשובה קולעת -זהיעל25/02/2010
קורה בכל הפורומים.שאלתי את השאלה על הבוס כדי לקבל תשובה תאורתית על מצב בו הבוס לא מתייחס לבקשתך ואת לא רוצה לנדנד אך גם לא לחוש שהוא מתעלם מבקשות חוזרות ונישנות.אם זה פורום להעצמה נשית אני רוצה לדעת איך מגיבים באסרטיביות והתשובה שלכם פונה לכיוון של מקוםעבודה אחר או עידוד וכ'ו -רק לא למה שאני רוצה לשמוע וחבל.אין פעם אחת שקבלתי דרך הפורומים תשובה בכיוון הרצוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציפיות גבוהות...
מורן זיו-אש26/02/2010שוב, שלום לך,
כאשר אני עונה על שאלות בפורום אני מביאה את הערך המוסף שלי, מה אני רואה שיכול לתרום לך, כאשת מקצוע ולא כחברה.
הנושא המרכזי כאן הוא מהן ציפיותיך מתשובה בפורום- אני לא מכירה אותך, לא יודעת מספיק פרטים, כאשר ניסיתי לכוון אותך לתת לי מידע, לא נידבת. עניתי תשובה מקצועית על בסיס נתונים שיש לי. אם את לא מרוצה מתשובתי או מתשובות של פורומים אחרים אולי את צריכה לפנות לעזרה במקום אחר.
באופן ספציפי- לשאלה כמו שלך אין תשובה חד משמעית, ואם את מחפשת תשובה קולעת כנראה שאת יודעת אותה...
שיהיה בהצלחה, וחג שמח!
מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)