א'א בחיים ל'קבל תשובה קולעת -זה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• א'א בחיים ל'קבל תשובה קולעת -זה
    יעל
    25/02/2010

קורה בכל הפורומים.שאלתי את השאלה על הבוס כדי לקבל תשובה תאורתית על מצב בו הבוס לא מתייחס לבקשתך ואת לא רוצה לנדנד אך גם לא לחוש שהוא מתעלם מבקשות חוזרות ונישנות.אם זה פורום להעצמה נשית אני רוצה לדעת איך מגיבים באסרטיביות והתשובה שלכם פונה לכיוון של מקוםעבודה אחר או עידוד וכ'ו -רק לא למה שאני רוצה לשמוע וחבל.אין פעם אחת שקבלתי דרך הפורומים תשובה בכיוון הרצוי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ציפיות גבוהות...

מורן זיו-אש
    26/02/2010

שוב, שלום לך,
    כאשר אני עונה על שאלות בפורום אני מביאה את הערך המוסף שלי, מה אני רואה שיכול לתרום לך, כאשת מקצוע ולא כחברה.
    הנושא המרכזי כאן הוא מהן ציפיותיך מתשובה בפורום- אני לא מכירה אותך, לא יודעת מספיק פרטים, כאשר ניסיתי לכוון אותך לתת לי מידע, לא נידבת. עניתי תשובה מקצועית על בסיס נתונים שיש לי. אם את לא מרוצה מתשובתי או מתשובות של פורומים אחרים אולי את צריכה לפנות לעזרה במקום אחר.
    באופן ספציפי- לשאלה כמו שלך אין תשובה חד משמעית, ואם את מחפשת תשובה קולעת כנראה שאת יודעת אותה...

שיהיה בהצלחה, וחג שמח!
    מורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה