מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אולי תוכלו לעזור לי להבין משהו...אני2007/03/2010
היי, אז ככה, אני אתחיל בזה שאני חיילת בת 20. אני נראית בסדר גמור, בלי להיות שחצנית.
החבר הראשון שהיה לי היה רק לפני חצי שנה בערך, הוא זה שהתחיל איתי ודיי נגררתי לקשר איתו ,למרות שאני לא מתחרטת על זה, לפני חצי שנה בערך נפרדתי ממנו אחרי שמונה חודשים שהיינו ביחד כי החלטתי שאני כבר לא מרגישה אליו משהו כמו בהתחלה ושאני גם לא נמשכת אליו ככה שזאת גם הייתה בעיה מבחינתי.
בכל מקרה, הבעיה שלי היא כזאת- אני לא מצליחה למצוא בנים נורמאליים לקשר!!!, כבר כמה פעמים שאלו אותי כמה בנים אם אני רוצה לצאת איתם אבל לא הסכמתי כי אני רואה אותם רק כידידים ואני לא נמשכת אליהם, וכשאני במסיבות אז אני דווקא כן מוצאת בנים שהם הטעם שלי אבל בסוף מסתבר שהם לא באמת רוצים קשר.
אני קצת בבאסה מכל הקטע הזה, אני לא מבינה מה לא בסדר אצלי, למה דווקא האנשים שאני רואה כידידים רוצים לצאת איתי ואנשים שאני נמשכת אליהם בסוף מתגלים כלא מעוניינים.
יש משהו שאני יכולה לעשות?, אני החלטתי שאני לא מתפשרת כי נראה לי שמגיע לי מישהו שכן ימצא חן בעיניי ואני כמובן לא רק מדברת על החיצוניות.
אני לא חושבת שאני משדרת משהו לא בסדר, אולי יש לי קצת חוסר ביטחון בגלל הקטע הזה ובנים יודעים לנצל את זה או משהו.
מה אתן חושבות., יש משהו שאפשר לעשות לגבי זה? :/* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשחק על בטוח
אביטל שטרית09/03/2010גלית יקירתי
את עדיין מאוד צעירה וכנראה לא בשלה לקשר משמעותי, לכן את פוגשת רק במועמדים שאינם מתאימים לך ,אחרי "שתבשלי" ותהיי מוכנה לקשר יגיעו גם המועמדים המתאימים. כאשר בוחרים להתאהב רק בגברים שאינם פנויים לקשר, כנראה שיש בנו משהו שדוחה את הקשר והכי קל זה למצוא מועמדים לא מתאימים, זה קצת כמו להתאהב בזמר רוק או שחקן ,זה סוג של "לשחק על בטוח במגרש שלהגדולים" ולשחק זה דווקא כיף. בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)