בעיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה
    צעירה במשבר
    21/03/2010

היי אני בת 12 ואני בחטיבה.
    שהייתי ביסודי היו לי שתי חברות הכי טובות ואז שלושתנו עברו לחטיבה שונה בחודשים הראשונים היונו מדברות אל מה שקורה לנו ואחרי כמה זמן הינו בחות נפגשות ומדברות ויש לי חברת ילדות בחטיבה עד לפני כמה ימים אני והיא אינו הולכות ביחד ישנות אחת אצל השניה ושהיה יותר ויותר התחברה לכיתה שלה ולחברות שלה היא השתנתה ואני והיא לא מדברות כאילו מדברות אבל רק היי ביי וזה קורא לי אם הרבה בנות שהכרתי השנה כאילו הייתי חברה שלהם בתחילת שנה הייתי ממש איתם כל הזמן מדברת איתן הולכת ופיתאום אי בקושי מדברת איתם אומרות רק היי וביי.

אולי בגלל שממש בקטנה השתנתי אני לא יכולה להגיד שלא השתנתי אבל זה התחיל שאני נפרדתי מחבר שלי מה אני יכולה להשאות כדי שזה לא הקרה לי שוב זה ממש מבאס אותי וכל הזמן אני בדיכאון בגלל זה אני מראה שאני שמחה אבל בבתוח ליבי אני עצובה אף אחד לא יודע מה אני מרגישה גם אלה שממש קרובים אלי אף פעם לא יודעו מה אובר כי אני סגורה אליי ומה איתי כי אני בסגורה חשבתי שבחטיבה אני לא היה בישנית כמו שהייתי ביסודי אני היה בחברה
    גםפ ביסודי אני הייתי בחברה וכל זה אבל הייתי בישבית

מה אני יכול הלעשות כדי שאני היה החות בישניות ויותר חברותיתי
    ושאני היה יותר פתוחה ממה שאינ!!!!!!!!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה

הוספת תגובה

• מצב חברתי בתקופת שינויים

מורן זיו-אש
    22/03/2010

שלום לך,
    בדבריך יש הרבה יאוש, עצב ותסכול. ניכר כי המעבר המשמעותי מבית ספר יסודי לחטיבת הביניים השפיע מאוד על מצבך החברתי שנמצא בהתדרדרות. המצב אותו את מתארת היום נשמע לי טבעי ולא משהו שיש לך או להתנהגותך חלק בו. גם בחיינו הבוגרים אנו מחליפים מקומות מגורים או מקומות עבודה ובתהליכים הללו אנשים שפעם היו חברנו הקרובים מתרחקים בעקבות מהלך החיים.
    עם זאת, נראה כי לפני המעבר היו לך חיי חברה עשירים ותוססים והיית מוקפת בחברה, מכך אני מבינה כי את בעלת יכולות חברתיות ובין אישיות גבוהות. יכולות אלו, שלך הן, הן לא נעלמו בעקבות השינויים. אני רוצה לעודד אותך לחזור ולהשתמש ביכולות הללו עם חברותיך החדשות בכיתה או בבית הספר. אל תשפטי את עצמך בחומרה כ"כ, כנראה שיש לך הרבה מה להציע בתור חברה, אולי פשוט הסתגרת יותר לאחרונה, בעקבות השינויים ואת לא מראה זאת לסובבים אותך.

אם תרגישי בעוד זמן מה כי את עדיין מתקשה, למרות הניסיונות, שוחחי על כך עם מבוגר או פני לייעוץ.
    בהצלחה!
    מורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה