אני פשוט לא יודעת מה לעשות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני פשוט לא יודעת מה לעשות
    lili
    22/03/2010

אוקיי, לפני כמה ימים אני וחברות שלי החלטנו להגיש תלונה על ילד מהשכבה, על תקיפה מינית ניסיון לאונס... אקיצר הגשנו תלונה, פתחו חקירה ואפילו הליכים משפטיים... סילקו אותו מבצפר, עשו בלאגנים.. ולפני כמה שבועות כולם גילו!!
    עכשיו הוא ילד מהערסים כזה... אחד עם גב ענק.. אני מרגישה כל כך לבד. :(
    כל הערסים והפרחות עכשיו נטפלים אליי ואל חברות שלי... מתעללים בנו... יורקים עלינו, מקללים אותנו.... זה כל כך משפיל.. אני פשוט רוצה להתאבד!!
    ואני רצינית
    ירדתי במשקל, הציונים שלי התדרדרו, אני בקושי אוכלת ואני בדיכאון כל הזמן...
    פליז תעזרו לי :(
    אני כבר לא יודעת מה לעשות!! אני משחקת אותה חזקה, אבל לא רק שכולם נטפלים אליי הכי הרבה וגם חברות שלי אומרות את זה, למרות שאני מחזירה לערסים וואחד פה ויוצאת עליהם בחזרה, אני פשוט מתה מבפנים..
    אני לא חושבת אני אצליח להחזיק מעמד הרבה זמן...
    כל כך הרבה אירועים נפלו עליי בזמן האחרון- חברה אחת הטובות שלי בבית חולים, ברחתי מהביית לפני כמה זמן ויש לי מלא בעיות עם ההורים...
    אני מרגישה שנוטשים אותי בכל מקום!! גם מחברות שלי התנתקתי.. נכון לעכשיו אין לי שום מקור לפרוק את הרגשות שלי והתסכול שלי כי אף אחד לא מבין אותי!! איזה זין ><
    תעזרו לי, בבקשה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לילי

מורן זיו-אש
    23/03/2010

שלום לך,
    המצב אותו את מתארת מורכב, נשמע כי עוברת עליך תקופה קשה במיוחד. בלתי אפשרי לעזור לך עם תשובה באינטרנט. עליך לפנות לעזרה מקצועית.

בהצלחה!
    מורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפתח בוידוי קצר

אביטל שטרית
    26/03/2010

בשל היותי בחופשה לא קראתי את הודעתך וכעת אני קוראת ונזכרת בסיבה האמיתית שאני מתנדבת בפורום זה.

צר לי שלא הייתי כאן כשנזקקת לי ואני מאוד מקווה שאת קוראת את המסר שאני רצה להעביר לך ולאחרות שנמצאות במצבך ומתלבטות .אין לי מספיק מילים עלמנת להדגיש עד כמה חשוב להגיש תלונה במקרה של הטרדה/ תקיפהמינית ואני גאה בך על כך שעזרת את האומץ ואת וחברותייך פניתם למשטרה. זהו צעד לא פשוט ולמרות שכרגע נראה שהסביבה עויינת אתכן, אתן הגיבורות של הפרשה האיומה הזאת. פקידת הסעד אמורה כעת ללוות אתכן, אני לא יודעת אם את זוכה לליווי שכזה, אם לא את צריכה לפנות בדחיפות ללשכת הרווחה במקום מגורייך, או ליועצת/ מחנכת בבית ספרך והם יעזרו לך. היחס שלו את זוכה מהסביבה הוא באמת נוראי ומשפילו נובע בעיקר מבורות ולכן חשובשתהייה התערבות מערכתית והתגיסות של כל הסביבה עלמנת להגן עלייך , לתמוך בך ולגנות את הפושעים וכן עבירות מין הן פשע ואפילו פשע נתעב.נורא בעיניי, שהסביבה אינה מגנה אותו.
    הצגת בעיות רבות שכל אחת מהן שווה התיחסות , אינני יכולה לעזור לך כאן באתר אולם את חייבת לפנות לעזרה מקצועית, את יכולה להתקשר אליי או לשלוח לי מייל אשמח לשוחח עמך.
    חזקי ואמצי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה