מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הצעת עבודה בחו"לג'יין17/10/2007
אני סיימתי לימודים לא מזמן ועכשיו קיבלתי הצעה מפתה בחו"ל שתעזור לי להתקדם וגם השכר בה טוב מאוד.
הבעיה היא שאני בת 26 ואני רוצה להקים משפחה בזמן הקרוב וכרגע אין לי אף אחד. אם אני אהיה שם יהיו לי סיכויים מעטים למצוא גבר (זה לא מקום גדול ומלא ישראלים, ואני רוצה גבר ישראלי, כי אני מתכוונת לחיות בארץ כל חיי), ואני פוחדת לפספס את הרכבת, מצד שני, לוותר על כזאת הזדמנות רק כי אני פוחדת מעתיד לבד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה צופן לנו העתיד
איילת לחמי19/10/2007היי ג'יין
את מתארת מצב של דילמה בין שני ערכים או שתי שאיפות שיש לך
מצד אחד הרצון למצוא בן זוג ולהקים משפחה והשני לחוות חוויות מרגשות ולפתח קריירה. שתי שאיפות מרשימות שבוודאי תוכלי לקיים את שתיהן והשאלה היא רק מתי ואיך
הההתלבטות שאת מתארת מובילה אותי לשאול - האם באמת המצב הוא כה שחור או לבן ? כלומר אם באמת בגיל 26 תסעי למשרה מפתה לחול לכמה שנים האם אכן תשארי לכל ימייך לבד "פוחדת מעתיד לבד"?
את לא יכולה לדעת מה צופן לך העתיד- יכול להיות שישתנו שאיפותייך יכול להיות שתמצאי את גבר החלומות דווקא שם בחו"ל יכול להיות שתסעי והעבודה לא תמצא חן בעינייך ואז תחזרי אבל בלי יסורי המצפון של "לא ניסיתי". הרבה דברים יכולים לקרות אבל רק אם תנסי תדעי
ולכן מה שאני יכולה להציע הוא שתניחי את העבודה המפתה ואת הרצון למצוא בן זוג על מאזניים ותראי מה עכשיו יותר קורץ לך ותעשי את זה. כי מי יודעת מה באמת יהיה לכן כדאי לחיות את ההווה ולצפות ולפעול לעתיד טוב....
מה את אומרת?
איילת לחמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)