הצעת עבודה בחו"ל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הצעת עבודה בחו"ל
    ג'יין
    17/10/2007

אני סיימתי לימודים לא מזמן ועכשיו קיבלתי הצעה מפתה בחו"ל שתעזור לי להתקדם וגם השכר בה טוב מאוד.
    הבעיה היא שאני בת 26 ואני רוצה להקים משפחה בזמן הקרוב וכרגע אין לי אף אחד. אם אני אהיה שם יהיו לי סיכויים מעטים למצוא גבר (זה לא מקום גדול ומלא ישראלים, ואני רוצה גבר ישראלי, כי אני מתכוונת לחיות בארץ כל חיי), ואני פוחדת לפספס את הרכבת, מצד שני, לוותר על כזאת הזדמנות רק כי אני פוחדת מעתיד לבד?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הצעת עבודה בחו"ל

הוספת תגובה

• מה צופן לנו העתיד

איילת לחמי
    19/10/2007

היי ג'יין

את מתארת מצב של דילמה בין שני ערכים או שתי שאיפות שיש לך
    מצד אחד הרצון למצוא בן זוג ולהקים משפחה והשני לחוות חוויות מרגשות ולפתח קריירה. שתי שאיפות מרשימות שבוודאי תוכלי לקיים את שתיהן והשאלה היא רק מתי ואיך

הההתלבטות שאת מתארת מובילה אותי לשאול - האם באמת המצב הוא כה שחור או לבן ? כלומר אם באמת בגיל 26 תסעי למשרה מפתה לחול לכמה שנים האם אכן תשארי לכל ימייך לבד "פוחדת מעתיד לבד"?

את לא יכולה לדעת מה צופן לך העתיד- יכול להיות שישתנו שאיפותייך יכול להיות שתמצאי את גבר החלומות דווקא שם בחו"ל יכול להיות שתסעי והעבודה לא תמצא חן בעינייך ואז תחזרי אבל בלי יסורי המצפון של "לא ניסיתי". הרבה דברים יכולים לקרות אבל רק אם תנסי תדעי

ולכן מה שאני יכולה להציע הוא שתניחי את העבודה המפתה ואת הרצון למצוא בן זוג על מאזניים ותראי מה עכשיו יותר קורץ לך ותעשי את זה. כי מי יודעת מה באמת יהיה לכן כדאי לחיות את ההווה ולצפות ולפעול לעתיד טוב....

מה את אומרת?
    איילת לחמי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה