מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני נואשתמיכל ש.24/03/2010
אני יודעת שזה ישמע מוזר אבל אני נואשת ליהות בחברת בנים
אני לומדת בבצפר דתי(שזה ממש לא כמו חרדי)ואין בנים...
אני כבר בת 16 ומהיסודי לא מדברת עם בנים.....כאילו יש כאלה(והם הרוב)שניפגשות עם בנים אחרי בצפר....אבל אני לא מהבנות האלה(אני גם שונה מהן,לא מתחברת אליהן...אני מהשקטות האלה והם היותר רעשניות)...אני לא יודעת איפה ליהות בקשר עם בנים כי אני לא בחוגים,בני עקיבא וכאלה...
אני מפחדת שכשאני יגמור י"ב ויצא לחיים שאחרי אני יפחד ליהות ליד בנים(כמו באוניברסיטה/מכללה וכו'....)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרחבת המעגל החברתי
מורן זיו-אש25/03/2010שלום לך,
אני ממש מבינה אותך ורצונך מאוד טבעי. את מספרת כי מאז ילדותך לא היה לך קשר עם בנים, את לא ממש מתחברת לבנות כי הן יותר "רעשניות ממך" ושאת טיפוס שקט באופן כללי. אני הייתי ממליצה לך לחפש מסגרות בהן תוכלי להרגיש בנוח להביא את עצמך כמו שאת, עם השקט שלך. מסגרות בהן תוכלי לחזק את הביטחון שלך בסיטואציות חברתיות (אולי בהתחלה רק עם בנות) ומשם יהיה לך יותר קל להיפתח. הרחיבי את המעגל החברתי שלך.
באופן ספציפי, אני לא ממש מכירה מסגרות כאלו, אך את יכולה להירשם לחוג בתחום שמעניין אותך או למצוא מסגרת שתוכלי להתנדב בה ושם להכיר...
בהצלחה!
מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל אני איני כזאת
אביטל שטרית26/03/2010כמו בשיר י"שנן בנות ישנן בנות..." את מספרת על הבנות שיוצאות ונפגשות עם בנים אחרי הבה"ס, או הולכות לתנועהו ושם נפגשות עם בנים, אבל את לא כמוהן "הרעשניות"ואם כי זה לא נאמר במפורש,ישנה ביקורת מוסווית במילותייך על אותן בנות. אבל את לא כזאת, רק מה, גם את השקטה והרצינית רוצה להכיר בנים . אז בואי נוריד מעט את המעטה וזה בסדר וטבעי להתעניין בבנים, גם בנות דתיות וחרדיות מתעניינות כך ברא אותנו הטבע, אלוהים, או מה שתבחרי. אחרי שהבנו שגם את כמו הבנות האלו שמתעניינות בבנים ואת מעוניננת באמת להכיר בנים, אין מוצא אלא להגיע למקומות הרעשניים הללו כמו תנועת נוער או מקומות אחרים שיש בהם בנים , כי במקומות שאין בנים אי אפשר לפגוש אותם ואת לא חייבת להיות רעשנית, יש שאוהבים רעשניות ומוחצנות ואחרים מעדיפים בישניות ורציניות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)