אני לא יודעת מה לעשות!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני לא יודעת מה לעשות!
    צעירה במשבר
    25/03/2010

הייי יש משהו שאני די מחחבת והוא לא לומד איתי מאותו בית ספר והואע לא יודע שאני מחבבת אותו מה אני יכולה לעשות כדי שאני והוא נתחבר ביחד אני לא נפגשים ביחד אבל אנחנו מדברים באיסי בפעם הראשונה שנפגשנו זה היה כמו אהבה ראשונה וכל הקטע שהוא היסתכל עלי כל הבת מצווה ובמשחקים שיש כאילו חגורה וכו... אז הוא לתן לי נשקה כאילו את החגורה וזה היה משונה והוא כל הזמן יסתכל עלי וגם בבת מצווה של חברה החרת שלי הוא היה אתי והם משהו הציק לי אז הוא שאל אותי אם הכל בסדר ואם משהו עשה לי משהו.
    אבל עכשיו אנחנו לא מדברים וזה כאילו ררק באיסי לא כמו פעם .
    וגם שנה שעברה לפני שביכלל הכרתי אותו אני חלמתי אליו ואז אני נזכרתי בחולם ושהוא היה המישהו המיוחד הזה מה נאי יכולה לעשות אני מתגעגת אליו והוא לא יודע מה לעושת

אני לא יכולה להגיד לו כי אני בישנית וזה יכול להיות פדיחה לי!!!!
    כי אולי הוא לא מרגיש כלום אלי
    אני כלכ כך השמח אם תעזרי לי!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני לא יודעת מה לעשות!

הוספת תגובה

• אמיצה "באייסי"

אביטל שטרית
    26/03/2010

לא יודעת יקרה....

את מעוניינת בבחור, אך ביישנית מכדי לעשות משהו בנידון ובכן בדיוק בשביל זה המציאו את "האייסי". את יכולה לשבת בבית ובחסות חדרך להיות אמיצה ונועזת. לרוב בישנים מתקשים לומר את אשר הם חשים פנים מול פנים ,אולם המקלדת סופגת הכל והוא לא יחוש בידך הרועדת על המקלדת. את לא חייבת לקפוץ מיד למים הקרים ולומר לו את כל מה שבלבך,אפשר להגביר מעט את קצב ההתכתבויות, להזכיר"במקרה" שאת הולכת לסרט , ספריה או פיצה, לפזר רמזים עדינים, או להיות יותר נועזת וממש לקבוע פגישה, בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני יודעת

צעירה במשבר
    26/03/2010

אני יודעת שאני יכולה להגיד לו באיסיאבל גם להגיד לו באיסי אניי מתבישת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רמזים עדינים

אביטל שטרית
    26/03/2010

את לו חייבת להגיד לושום דבר, את יכולה לנסות ליצור לכם מקומות מפגש אקרעיים, להדק את הידידות עמו , לפזר רמזים, להיות קשובה לתשובות שלו ולהתקדם לאט לאט .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה