מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני לא יודעת מה לעשות!צעירה במשבר25/03/2010
הייי יש משהו שאני די מחחבת והוא לא לומד איתי מאותו בית ספר והואע לא יודע שאני מחבבת אותו מה אני יכולה לעשות כדי שאני והוא נתחבר ביחד אני לא נפגשים ביחד אבל אנחנו מדברים באיסי בפעם הראשונה שנפגשנו זה היה כמו אהבה ראשונה וכל הקטע שהוא היסתכל עלי כל הבת מצווה ובמשחקים שיש כאילו חגורה וכו... אז הוא לתן לי נשקה כאילו את החגורה וזה היה משונה והוא כל הזמן יסתכל עלי וגם בבת מצווה של חברה החרת שלי הוא היה אתי והם משהו הציק לי אז הוא שאל אותי אם הכל בסדר ואם משהו עשה לי משהו.
אבל עכשיו אנחנו לא מדברים וזה כאילו ררק באיסי לא כמו פעם .
וגם שנה שעברה לפני שביכלל הכרתי אותו אני חלמתי אליו ואז אני נזכרתי בחולם ושהוא היה המישהו המיוחד הזה מה נאי יכולה לעשות אני מתגעגת אליו והוא לא יודע מה לעושת
אני לא יכולה להגיד לו כי אני בישנית וזה יכול להיות פדיחה לי!!!!
כי אולי הוא לא מרגיש כלום אלי
אני כלכ כך השמח אם תעזרי לי!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמיצה "באייסי"
אביטל שטרית26/03/2010לא יודעת יקרה....
את מעוניינת בבחור, אך ביישנית מכדי לעשות משהו בנידון ובכן בדיוק בשביל זה המציאו את "האייסי". את יכולה לשבת בבית ובחסות חדרך להיות אמיצה ונועזת. לרוב בישנים מתקשים לומר את אשר הם חשים פנים מול פנים ,אולם המקלדת סופגת הכל והוא לא יחוש בידך הרועדת על המקלדת. את לא חייבת לקפוץ מיד למים הקרים ולומר לו את כל מה שבלבך,אפשר להגביר מעט את קצב ההתכתבויות, להזכיר"במקרה" שאת הולכת לסרט , ספריה או פיצה, לפזר רמזים עדינים, או להיות יותר נועזת וממש לקבוע פגישה, בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני יודעת
צעירה במשבר26/03/2010אני יודעת שאני יכולה להגיד לו באיסיאבל גם להגיד לו באיסי אניי מתבישת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרמזים עדינים
אביטל שטרית26/03/2010את לו חייבת להגיד לושום דבר, את יכולה לנסות ליצור לכם מקומות מפגש אקרעיים, להדק את הידידות עמו , לפזר רמזים, להיות קשובה לתשובות שלו ולהתקדם לאט לאט .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)