נערה 2 נתלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נערה 2 נתלי
    נתלי
    29/03/2010

שלום לך ד"ר אני מודה לך מאוד אני עשיתי בדיקה ביתית ולא יצא הריון ...אני רוצה לשאול שאלה אני לא מבינה הרבה בדברים כאילו ...אני והחבר קורה בינינו לפעמים מגע ביד לא כל פעם יוצא דם אבל בפעם האחרונה יצא הרבה מכל פעם האם זאת אומרת שאני לא בתולה כעט.?ועוד שאלה אם הגבר לא גומר באייבר המין בכלל ושולט אפשר לכנס בהריון? אני שאלתי חברות שהן כבר שנים מתחתנות ואמרו שאם הוא לא גומר בפנימה אז אין סיכוי להריון?אני בעוד כמה חודשים מתחתנת בשביל כך אני שואלת לא רוצה לעשות איתו יחסי מין עמוק לפני שאתחתן איתו כי זה אסור אצלנו בשביל כך אנחנו החלטנו לא לקחת עוד סיכונים {המגע בינינו}..האם כדאי לעשות בעוד כשבוע עוד פעם בדיקה בבית אם אני בהריון?אני לא חושבת שאני בהריון כי המגעים לא היו יותר משניות ואפילו הוא לא הגיע לטופ {הגמירה} כשהוא החדיר את האייבר שלו זה היה לשניות והוציא ואחר כך עשינו ביד אך אין מצב שירדו כפי שאומרים טיפות אהבה {טיפות הזרע לפני הגמרה} אני בת אדם מאוד חוששת ודואגת,,,,תודה וסליחה אם אני שואלת הרבה,,,,,,,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נערה 2 נתלי

הוספת תגובה

• נערה

אביטל שטרית
    29/03/2010

ראשית אני לא ד"ר , אני מאוד רוצה לעזור לך אך אני חוששת שזה לא יהיה אחראי מצידי לענות לך באתר.אני מציעה לך להתייעץ עם גורם מוסמך אשר יוכל לענות על כל שאלותייך( פנים אל מול פנים) המידע עשוי לסייע לך בהחלטות שתקבלי כעת וגם ככלה צעירה, חבל להסתפק בעצות של חברות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה