אני אנסה את מזלי פה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני אנסה את מזלי פה
    ממתק
    05/04/2010

אני בתולה בת 29

וגיליתי לא מזמן שגברים לא נבהלים מבתולות אלא מתלהבים ובמיוחד מבתולות שגרות בדירה לבד. ולא משנה מה הסיבה שהן גרות לבד. פתאום הם מוכנים לחכות ולנסות. וזה ממש מוזר שכאשר בגיל צעיר הם לוחצים וכשאת בוגרת הם מרגישים שאסור להם לאבד את ההזדמנות להיות ראשונים.

יש לי בעיה שבגללה אני בתולה וזאת בעיה הורמונלית שמגעילה אותי ומרתיעה אותי מלנסות.

אשמח לעזרה בנושא
    אני מפחדת לא לאבד את הבתולין עד גיל 30. אני לא רוצה לבלות את הפעם הראשונה שלי עם סוטה חרמן כי אין לי ברירה. אני רוצה מישהו שאני אדלק עליו עד שאשכח את שמי ואצרח את שמו תוך כדי גניחות מטורפות.

אני כל כך רוצה וכל כך לא יכולה

פעם רשמתי את זה באתר כל שהוא שמדבר על טיפול סרוגייט והמליצו לי לעשות טיפול שכזה. אין לי בעיה ליצור קשרים עם אנשים וקשרים אינטימיים אצלי לוקחים הרבה זמן. ולשלם למישהו כדי שיווצר קשר והוא ישכב איתי ויקח את בתוליי ועוד לשלם לו על זה? זה מבעית ומחריד

לא יודעת מה לעשות
    אני יודעת רק שבסופו של יום מה שחסר לי זה חבר אמיתי שאוכל לספר לו הכל
    אולי זאת המטרה האמיתית ולא בדיוק הסקס כי אני יודעת שמסקס אהנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני אנסה את מזלי פה

הוספת תגובה

• נשים בתולות

אביטל שטרית
    06/04/2010

ומה השאלה?
    נראה לי שענית לעצמך על מה ששאלת, אשמח לענות על שאלות נוספותץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיה עם אינטימיות

מורן זיו-אש
    06/04/2010

שלום לך,
    מאיזו בעיה את סובלת שאת עד כדי כך נגעלת שאת לא מסוגלת לקיים יחסי מין?
    את כותבת שאין לך בעיה ליצור קשרים אך אינטימיות לוקח לך זמן לפתח- אך אין מערכת יחסים ללא אינטימיות (אינטימיות זה לא רק מגע פיסי), זה הולך יחד.
    יש לך ציפיות לא מותאמות ממין, במיוחד בפעם הראשונה. לעיתים הפעם הראשונה כואבת מאוד, לא תמיד יש התאמה מינית מיד, לפעמים צריך ללמוד אחת את השני... נראה שאף אחד לא יצליח לעמוד בציפיות שלך.
    את כותבת שאת נגעלת ונרתעת מלנסות לקיים יחסי מין אך בו בזמן, את כותבת גם שאת יודעת שתהני מהסקס....
    מכל אלו אני מבינה שאת משתוקקת דווקא להישאר בתולה, שאת חרדה מהמעמד ושאת משתמשת בתירוצים שונים על מנת לא להתמודד עם המצב. את אפילו כותבת שגברים מאוד מתלהבים מכך. הרי אף גבר לא יסכים לחיות במערכת יחסים זוגית מספקת ללא יחסי מין (גם אף בחורה כמובן)

אני חושבת שהסיבה שהציעו לך לעבור טיפול סרוגייט היא הקושי שלך ליצור אינטימיות ולא הקושי שלך עם היותך בתולה, המין הוא לא המוקד כאן. אני חושבת שיש לך קושי ליצור מערכת יחסים אינטימית, בריאה ונורמטיבית. נראה, על פי דבריך, שאת מודעת לעצמך באופן חלקי בלבד. אני ממליצה לך בחום לפנות לקבלת יעוץ אצל מטפל מיני. עוד אני ממליצה לך לקרוא באינטרנט על טיפול סרוגייט, זה לא מה שאת חושבת...

בהצלחה!
    מורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה