בעיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה
    צעירה במשבר
    26/04/2010

לפני כמה ימים חברה שלי אמרה לי שהיא דיברה אם חבר שלי לשעבר
    והוא אמר לה שהוא עדין מריגיש אלי משהו ועכשיו גם אני מרגישה אליו משהו אבל הוא בישן וגם אני ואני לא יודעת מה לעשות כי הוא אמר לחברה שלי שאם הוא לא יכול לעשות כלום אז הוא מבטר ועכשיו לא באלי שהוא יבתר אל זהה ואני לא יודעת מה לעשות אם תוכלו לעזורר לי אני ממש השמח

נ.ב יש מישהו שאני מחחבת אותו ויכול להיות שהוא גם אותי אבל אני לא לומדת איותו והקשר שלנו כמעט נגמר ואני ממש לא רוצה שזה יגמרר
    אני והוא אינו ממש בצחוקים אינו מספרים אחד לשני הרבה דברים אפילו שראינו אחד את השני בפעם הראשונה לא היה לי בעיה איתו הוא ממש מצחיק אבל גם הוא ביששן מה אני עושהההה

יש שניי בנים שאני מחבבת ואיולי גם אם אותי מה אני יכולה לעשות !!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה

הוספת תגובה

• מבולבלת

מורן זיו-אש
    27/04/2010

שלום לך,
    נראה לי שאת ממש מבולבלת, ומתוך הבלבול הזה לא ברורה לי שאלתך. חשבי מה היית רוצה שיקרה ופני אלי שוב ואנסה לענות לך...

בהצלחה!
    מורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסבר

חסוייה
    28/04/2010

היי מורן יש שני בנים שאני מחבבת ואחד אני יודעת שהוא גם מחבב אותי ואחד אני לא יודעת אני לא יודעת מה לעשות בקשר לזה והם ואני די בישנים!!
    אני ממש רוצה להגיד אחד מהם אבל אני לא מסוגלת וגם את שנהים אני מחבבת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למבולבלת

מורן זיו-אש
    28/04/2010

שוב שלום,
    אני שוב מתקשה להבין את כוונתך, הניסוחים שלך מבולבלים, את לא מעלה שום שאלה וגם אינך מביעה שום רצון ברור. האם את מתכוונת שאת לא יודעת במי לבחור? אם כן, אז העצה שלי היא נסי להתקרב, להכיר ולפתח ידידות וכך תדעי במי לבחור. נשמע שדיברת בעבר עם שניהם, את יכולה לחדש את הקשר החברי, את לא חייבת מיד לחשוף את עצמך ולהתוודות על רגשותיך. זכרי- אף אחד לא רואה את מחשבותיך ומה המטרות שלך, אם את נוטה לביישנות העזרי במפגשים חברתיים (מסיבות, לימודים וכו) עם מספר אנשים ואז נסי להתקרב מחדש, או חשבי על מצב שבו יהיה לך הכי נוח ותזמי אותו.

בהצלחה!
    מורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לביישנית

אביטל שטרית
    28/04/2010

עומדות בפנייך שתי אפשרויות, את יכולה להמתין בסבלנות ואולי הםייזמו או שאת יכולה לקחת את המושכות לידייך וליזום בעצמך, מה את מעדיפה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה