נמשכת לגברים חזקים ממני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נמשכת לגברים חזקים ממני
    נועה
    03/05/2010

היי,
    אני בת 29 ומאז שאני זוכרת את מערכות היחסים שלי נמשכתי לגברים חזקים.
    הכוונה היא לגבר שיעניק לי חום ואהבה אבל שיהיה בעל השליטה במערכת היחסים. כלומר, הוא מנווט את מערכת היחסים.
    סה"כ אני בחורה מוצלחת עם תואר שני ועבודה טובה. בתחום של מערכות יחסים אני נכשלת בגלל הכמיהה הזאת לגבר שישלוט בי.
    היו לי מס' מערכות יחסים ארוכות שהרגשתי שאני כמו בובה על חוט ובסופו של דבר בני הזוג שלי נטשו והשאירו אותי שבורה.
    אני באה מרקע משפחתי עם אמא שגידלה אותנו ואבא שהיה אחראי על הפרנסה. אמי לא ממש חרגה מגבולות האישה הקטנה בבית וכנראה ששם נחשפתי למודל השלילי בחיי.
    דבר נוסף, הייתי ילדה מרדנית ושובבה ואמי נהגה להעניש אותי הרבה כולל עונשים פיזיים. סטירות לחי, הלקאות על הטוסיק עם חגורה היו דבר שבשגרה עד גיל יחסית מאוחר.
    רציתי לדעת אם הדברים קשורים ואיך אני יוצאת מהמעגל האיום הזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נמשכת לגברים חזקים ממני

הוספת תגובה

• שחזור מערכות יחסים

מורן זיו-אש
    03/05/2010

שלום לך,
    אני רוצה להחמיא לך על המודעות העצמית הגבוהה, הישירות והאומץ לפנות ולהתייעץ. את נשמעת בחורה חכמה ורגישה מאוד.
    לרוב, מה שקורה לנו במערכות היחסים הבוגרות שלנו הוא שחזור, ברמות מסויימות, של מערכות יחסים ראשוניות ממשפחת המקור. אם אדם מסויים רגיל להיות, לדוגמא, החלש או הקורבן הוא "יבחר" במקום הזה גם בעתיד. הסיבה העיקרית לכך היא שהתפקיד הזה מוכר לו, הוא יודע "לשחק" אותו באופן טבעי. ישנו קשר גם למודל הזוגי "שינק" מהבית, לאיזו מערכת יחסים הוא היה חשוף בילדותו, אילו הבדלי מגדר הוא הפנים ועוד.
    את צודקת מאוד בניתוח שלך את מצבך כיום, אני מאמינה שהכל קשור.
    עכשיו השאלה היא מה מתאים לך, והכל הולך, העיקר להיות שלמה עם הבחירה (שיכולה להשתנות עם השנים והתהליכים שעוד תעברי עם עצמך). ישנן נשים שמתאים להן וטוב להן להיות במערכות יחסים של "שולט-נשלט" (במגוון צורות ורמות) ויש נשים שלא. חשבי עם עצמך איזו מערכת יחסים היית רוצה, איך היא תראה, מה יהיו העקרונות והערכים שיבנו אותה, איזה מקום יהיה לך, כמה דומיננטית את רוצה להיות ועוד.
    זכרי, המודעות היא אכן רוב הדרך, כאשר תדעי מה רצונך, תזמני אליך את הגבר הנכון עבורך. זה יקרה מתוך תהליך מודע.
    במקרה הצורך, את יכולה לפנות לתהליך אימוני שימקד ויכוון אותך.

בהצלחה!
    מורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה