מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלוםדנה10/05/2010
שלום,
אני רוצה שתעזרו לי עם משהו שמאוד מציק לי כבר פרק זמן ממושך.
אני בת 20 ועדיין בתולה....
העיניין הוא שאף פעם לא היה לי קשר רציני, לא יותר מטווח של חודש...
אני בחורה יפה, רצינית חכמה , אופטימית חברמנית ואפילו מושכת.
אין לי בעיה עם הבטיחון העצמי ואני נראית די טוב ובגדול אני גם לא מפחדת ממגע מיני...
אני בדרך כלל משיגה את הגבר שאני רוצה, אבל תוך שבוע שבועיים אני פשוט מרגישה שאני נקשרת אליו יותר מדי ומפחדת להיפגע ומתרחקת וכך בעצם הקשר מסתיים. וקרה לי משהו דומה עם כולם...
אני פשוט נהיית אדישה.
הייתי רוצה שתכתבו לי השערות שלכם, ממה זה נובע? ואם שמעתם על מקרה דומה...
ומה הן הפתרונות שלכם לבעיה??
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התמודדות עם תחילת קשר
מורן זיו-אש11/05/2010שלום לך,
אני לא יודעת עליך מספיק על מנת לתת לך השערות מבוססות לסיבה שדפוס כזה מופיע (אולי בעבר חווית דחייה כ"כ קשה שפיתחת הגנות?) אך כל הכבוד לך שגילית זאת על עצמך! זהו מידע חשוב שיעזור לך להתמודד.
על פי דבריך אני מבינה כי הפחד מהדחייה גורם לך להתרחק. עליך להתמודד עם הפחד ולא לברוח כמו בפעמים הקודמות. פשוט להחליט שאת לוקחת סיכון... קצת לאבד שליטה. זהו שלב קשה להרבה אנשים בתחילת קשר. זה שלב מאיים, הביטחון לרוב יורד, וכל אחד מגיב אחרת, יש כאלו, כמוך, שמתרחקים, ויש כאלו שמתקרבים מדי ועוד מגוון של תגובות.
אני מציעה לך להיכנס לקשר באופן מדורג ואיטי, כך ההקשרות תתרחש באופן הדרגתי שאולי יקל עליך. אולי תנסי להעזר בחברה קרובה שתיתן תמיכה בשלבים האלו של הקשר. נסי לזהות את הנקודה בה הרגשות "מתהפכים" לך ותתמודדי איתה. חשבי על עוד דברים שיכולים לעזור לך, אם את מרגישה שזה לא עובד, פני לייעוץ.
בהצלחה!
מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבתולה יקרה
אביטל שטרית12/05/2010מוזר ככל שזה יישמע, אני מכירה המון בתולות בנות עשרים, אנו חיים בעולם מאוד מתירני ושומעים חדשות לבקרים על סטוצים בחדרי שרותים ומקומות ביזארים אחרים ועדיין יש בנות נורמאליות , חמודות ובתולות בנות עשרים. לרוב עד גיל 22 -23 זה עובר להן והן אפילו מדביקות את הפערים.
את נשמעת כמו נערה נבונה,בטוחה ומודעת לעצמה שטרם התבגרה והבשילה לקשר רציני, לכל אחד השעון הביולוגי "דופק" בקצב אחר ובגילך אני לא רואה סימן לדאגה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)