מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה להתמודד עם קושישני04/06/2010
שלום רב!
אני בת 17 ויש לי בעיה.
הבעיה היא שקשה לי מאוד לספר לאמא שלי שאני יוצאת עם בחורים.
אני תמיד משקרת לה שאני מבלה עם חברות או אצלם בבבית וכו', אתן מתארות לעצמכן שקרים טיפוסיים.
הבעיה היא שאני מצעד אחד לא רוצה לשקר לה כי אני לא רוצה שהדבר יפגע בספו של דבר באמון שלה בי, ושהיא תוכל להמשיך ולסמוך עלי, אך באמת שקשה לי לספר לה, אני פשוט מרגישה מן תחושה מוזרה כזו שאומרת לי שאין מצב שאני מספרת לה.
אני רוצה להבין ממה נובעת התחושה הזאת? (ואגב הקשר עם אמא שלי הוא מאוד טוב, אנחנו מדברות על הכל פרט לעינייני אהבה ובנים- אלו הם שני דברים שאני לא מסוגולת לדבר איתה עליהם)
ודבר נוסף הוא איך אני יכולה להתגבר על התחושה הזו?
אשמח לקבל תשובה,
תודה מראש:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמון גברים וכל השאר
אביטל שטרית08/06/2010את לא רוצה לפגוע באמון שנרקם בינך לבין אמך, אולם פגעת באמון ברגע ששקרת לה.עד עתה שקרייך לא התגלו אך סביר להניח שבמוקדם או מאוחר שקרייך התגלו , או שתהפכי לשקרנית מקצועית, מה שיפגע קשות בקשר שלכן.
אינני יכולה לענות על השאלה מדוע את משקרת שכן אין לי מספיק מידע עלייך, או על אמך, אשאלך מס' שאלות אשר התשובות עליהן עשויוות לרמז על מניעייך : האם קשה לך לדבר על אהבה ובחורים באופן כללי, או רק עם אמך? כיצד את מגדירה את אמך, האם היא שמרנית? האם הקשר שלך עם בני המין השני עשוי לפגוע בה בדרך כלשהי? נסי לענות על שאלות אלו, בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלות
מורן זיו-אש08/06/2010שלום לך,
מצטרפת לתגובה של אביטל ויש לי עוד מספר שאלות:
נסי לדמיין מצב בו את מספרת לאימך שהכרת מישהו ואת מאושרת, מה תגובתה?
איזה מסר קיבלת מאימך על מערכות יחסים בין גברים ונשים, על אהבה ונושאים דומים?
את אומרת שיש משהו שאומר לך לא לספר, איזה רגש עומד מאחורי זה? אשמה, בושה, רגשות אשמה, כעס?
את מוזמנת לחזור עם תשובות,
בהצלחה,
מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)