מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהמישהי11/06/2010
אני בחורה אני דיי מופנת ויש לי ביטחון עצמי לא גבוה בוא נגיד....עכשיו כל דבר שקשור לאירועים חברתיים במיוחד עם אנשים שאני לא מכירה אני נתקעת אני מוצאת את עצמי לא זורמת... נגיד עם אני נוסעת לאיפשהוא אני מתביישת לשאול אני מתביישת לפתח שיחה... וכשאני כבר מפתחת שיחה אני מרגישה שאני לא מעניינת אני לא יודעת אני מצטיירת בחוץ... בגלל היותי חסרת ביטחון אני מדברת אולי בצורה מתנשאת קצת... אני אולי ככה יותר עסוקה באיך אני אומרת את הדברים ואני שוכחת להקשיב לצד האחר דבר שעושה אותי כנראה לא מעניינת... אני מדברת ומרגישה זרימה חלקית מהצד השני וזה דיי מבאס אותי... יש לי ערך עצמי נמוך... ואני הרבה פעמים מרגישה שאני לא טובה כמו כולם אני פחות טובה ואין לי מילה....אפשר עצה מכן?איך להיות יותר זורמת חברמנית?
אגב, יש לפעמים סיטואציות שאני פשוט נכנסת לתוך שיחה מרתקת... או זורמת בצורה יוצאת דופן... כלומר זה יוצא ממני ואני משתחררת.... אבל זה קורה לא תמיד... ובמאמץ רב...זה אומנם גורם לי הרגשה טובה אבל כשאני רואה איך חברות שלי מדברות חופשי... זה מבאס אותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טבעי עד גבול מסויים
מורן זיו-אש13/06/2010שלום לך,
את מתארת מצב אותו חווים הרבה אנשים, חשש ממקומות לא מוכרים, אנשים חדשים והדרך בה יקבלו אותי בחברה. זה חשש טבעי כל עוד הוא לא פוגע בתפקודך היומיומי. אם את מרגישה שאת נמנעת ממקומות או פעילויות שהיית רוצה להיות בהן חלק ואת מתוסכלת מהמצב, אני ממליצה לך לגשת לייעוץ. הייתי ממליצה לך גם לבדוק אפשרות לקחת חלק בקבוצה טיפולית בה תוכלי לחוות חוויה מתקנת, ללמוד כיצד את נתפסת בעיני אנשים בקבוצה ועוד..
בהצלחה!
מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)