ביטחון עצמי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביטחון עצמי
    סמדר
    20/06/2010

בשנה וחצי האחרונה ירדתי 10 ק"ג. באופן כללי אני מרגישה טוב עם עצמי, אבל אני לא מצליחה להוריד את הבטן שלי וכנראה שאני גם לא פוטוגנטית, כי בכל פעם שאני מסתכלת בתמונות אני ממש מרגישה רע עם עצמי. אני רואה בתמונה מישהי שמנה למרות שעקרונית אני במשקל תקין לחלוטין. כשאני מסתכל במראה אני נראית לעצמי בסדר, אבל בתמונות אני נראית לא כמו שהייתי רוצה. לאחרונה התחתנתי והיה לי מאוד קשה להתסכל בתמונות של החתונה - היה לי מה להגיד כמעט על כל אחת.ף לא יודעת, אני פשוט לא שלמה עם איך שאני נראית. מה אני אמורה חעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ביטחון עצמי

הוספת תגובה

• להיות שלמה עם עצמך

מורן זיו-אש
    21/06/2010

שלום לך,
    ראשית, כל הכבוד על המשקל הרב שהורדת!
    שנית, נשמע שהתסכול שלך לא נובע ממשקלך וגם אם תורידי עוד 5 ק"ג המצב ישאר ככה. נשמע כי העניין "יושב" על סיבה אחרת, עמוקה יותר. נשמע כי את אינך מצליחה להגיע לשלמות עם מי שאת ועם המראה החיצוני שלך.
    נשמע כי לבד את לא מצליחה לעבור תהליך ושהנושא מעיק עליך ועל כן אני ממליצה לך לפנות לתהליך בו תוכלי לעבוד על כך, זה יכול להיות אימון אישי או ייעוץ או כל טיפול מסוג אחר.

בהצלחה!
    מורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה