מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ביטחון עצמיסמדר20/06/2010
בשנה וחצי האחרונה ירדתי 10 ק"ג. באופן כללי אני מרגישה טוב עם עצמי, אבל אני לא מצליחה להוריד את הבטן שלי וכנראה שאני גם לא פוטוגנטית, כי בכל פעם שאני מסתכלת בתמונות אני ממש מרגישה רע עם עצמי. אני רואה בתמונה מישהי שמנה למרות שעקרונית אני במשקל תקין לחלוטין. כשאני מסתכל במראה אני נראית לעצמי בסדר, אבל בתמונות אני נראית לא כמו שהייתי רוצה. לאחרונה התחתנתי והיה לי מאוד קשה להתסכל בתמונות של החתונה - היה לי מה להגיד כמעט על כל אחת.ף לא יודעת, אני פשוט לא שלמה עם איך שאני נראית. מה אני אמורה חעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להיות שלמה עם עצמך
מורן זיו-אש21/06/2010שלום לך,
ראשית, כל הכבוד על המשקל הרב שהורדת!
שנית, נשמע שהתסכול שלך לא נובע ממשקלך וגם אם תורידי עוד 5 ק"ג המצב ישאר ככה. נשמע כי העניין "יושב" על סיבה אחרת, עמוקה יותר. נשמע כי את אינך מצליחה להגיע לשלמות עם מי שאת ועם המראה החיצוני שלך.
נשמע כי לבד את לא מצליחה לעבור תהליך ושהנושא מעיק עליך ועל כן אני ממליצה לך לפנות לתהליך בו תוכלי לעבוד על כך, זה יכול להיות אימון אישי או ייעוץ או כל טיפול מסוג אחר.
בהצלחה!
מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)