איך אני אומרת לו?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך אני אומרת לו?
    חגית
    23/06/2010

שלום לכן. הבעיה שלי היא כזו. אני בחורה די ביישנית ומזה 3 חודשים אני יוצאת עם בחור. עקרונית הכל בסדר אבל יש עניין אחד שממש מפריע לי - בכל פעם שאנחנו קובעים זה ממש לא ברור אם קבענו הוא יכול לבטל ברגע האחרון וללכת לתפות במשחק כדורגל עם חברים שלו. אני מאוד לא אוהבת עימותים ובד"כ אם מישהו מתנגד לנקודה שלי אני נכנעת מהר. הייתי רוצה להגיד לו שזה מפריע לי אבל לא יודעת איך. בבקשה תעזרו לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך אני אומרת לו?

הוספת תגובה

• זאת לא ביישנות והתשובה שלי בוטה...

מורן זיו-אש
    24/06/2010

שלום לך,
    קראתי את דבריך מספר פעמים ונהיה לי פשוט עצוב. אני בטוחה שלא היית מתביישת לעמוד על שלך מול חברה שהייתה מתנהגת כך.
    זה לא נשמע לי ביישנות, זה נשמע לי שאת כ"כ מעוניינת בבחור, גם על חשבון כבודך העצמי ותהיי מוכנה לקבל דברים שפוגעים בך רק על מנת שישאר איתך.
    ותשובתי אליך היא תשובה לעוד הרבה בנות שלא מאמינות שמגיע להן בן זוג מכבד ומוכנות לקבל דברים כאלו:
    אל תתפשרו!!! לא על יחס ולא על כבוד ולא על עצמכן! הבחור שלך חוצפן אך את משתפת עם זה פעולה. מדוע?
    את בחורה עדינה, עשי זאת בדרך שמתאימה לך אך אל תוותרי לעצמך! תשאלי אותו מה הוא חושב על כך? כיצד היה מקבל אם את היית מבטלת ברגע האחרון? תאמרי לו שאת מבקשת שיכבד את זמנך!
    אל תקבלי יחס כזה!!!

בהצלחה!
    מורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה