ביטחון עצמי נמוך..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביטחון עצמי נמוך..
    אנונימית
    23/06/2010

היי , אני בת 16 וישלי בעיה שמציקה לי בערך מאז שנולדתי.
    משקלי הוא 65 ואני 1.57. אני מרגישה מאוד רע עם הגוף שלי. ניסיתי כל דיאטה אפשרית ואני פשוט לא מצליחה להוריד .
    אני חושבת שאני מכוערת ואני גם מקרינה את זה לסביבה .. חברות שלי כל הזמן אומרות לי שאני מגזימה וממש מחמירה עם עצמי אבל ככה אני מרגישה.. אני ילדה ממש שמנה ותמיד המשקל היה מה שהציק לי ביותר . בכל דבר המשקל היה מה שהפריע.. כל החברות שלי יפות ורזות ורק אנימכוערת ושמנה..
    תמיד היתי גם ילדה חסרת מזל בכל תחום אפשרי! בכל דבר שעשיתי היה לי חוסר מזל בו. גם בדברים הכי קטנים שיכולים להיות..
    אני מרגישה ממש רע עם עצמי ואני לא יודעת מה לעשות עם זה כי אני רוצה בנות שמנות ממני פי 10 והולכות עם ביקיני ושלמות עם מי שהן ולפעמים אני לא מבינה את זה כי אני לא מסוגלת להיות שלמה עם עצמי.. אני מנסה לעשות כמה שיותר כדי להראות טוב אם זה בבגדים ,איפור,שיער וכו'..
    כל דבר לא מספק ואותי ואני מרגישה שהכל נובע מהחוסר ביטחון שלי וזה משפיע לי על כל דבר שאני עושה בחיים..
    בבקשה תעזרו לי במשהו..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ביטחון עצמי נמוך..

הוספת תגובה

• ושכחתי להוסיף..

אנונימית
    23/06/2010

אני מאוד חסרת ביטחון גם בנוגע לאף שלי . הוא ענק והפנים שלי זה מבנה פנים עגול מה שעוד יותר הפנים שלי נראות שמנות.. ואני מנסה כמה שיותר לא לצאת מהבית כי כבר הגעתי למצב שאני לא רוצה שאף אחד יסתכל עלי..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נוי אני מרגישה בדיוק כמוך

מתוסכלת מהחיי
    23/06/2010

רק שאצלי זה בעיית גובה ולא משקל...

אני כמוך בת 16 ופחות ממטר וחצי...1.49 מ'

אני גם מנסה לצאת כמה שפחות מהבית עם חברות כי לידם אני ניראת כמו ילדה בכתה ד'

וגם אצלי יש בעיית ביטחון...

אני ממש מזדהה איתך...

אני מקווה שהעצה שלהן תעזור לשתינו

בהצלחה.......

וחוץ מזה 65 זה בכלל בכלל לא משקל גבוה!!!!!!

את באמת מחמירה עם עצמך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כנסי

אנונימית
    23/06/2010

אני במאת מרגישה שאני לא מחמירה עם עצמי ואם תראיאותי תביני..
    ובאמת אנחנו יכולות להזדהות אחת עם השניה:(
    זה כלכך מרגיז!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ושכחתי להוסיף

אנונימית
    23/06/2010

והכי מרגיז זה שהחברות שלי משקרות לי בפנים ואומרות את לא שמנה!
    אני לפעמים מרגישה כלכך מפגרת להסתובב איתן כי אני כלכך מכוערת וכל אחת מהן פצצה באמת לכל אחת יש גוף מהממם ופנים יפות ואני היחידה המכוערת והשמנה..
    ושלא נדבר שלא הולך לי עם בנים בכלל! לאחת מ4 החברות הכי טובות שלי היו בשנה האחרונה מעל 5 חברים ולשאר החברות היו 1-2! ואני בחים לא היה לי אחד. וזה כלכך מסתכל .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ושכחתי להוסיף

אנונימית
    23/06/2010

והכי מרגיז זה שהחברות שלי משקרות לי בפנים ואומרות את לא שמנה!
    אני לפעמים מרגישה כלכך מפגרת להסתובב איתן כי אני כלכך מכוערת וכל אחת מהן פצצה באמת לכל אחת יש גוף מהממם ופנים יפות ואני היחידה המכוערת והשמנה..
    ושלא נדבר שלא הולך לי עם בנים בכלל! לאחת מ4 החברות הכי טובות שלי היו בשנה האחרונה מעל 5 חברים ולשאר החברות היו 1-2! ואני בחים לא היה לי אחד. וזה כלכך מסתכל .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דימוי עצמי נמוך

מורן זיו-אש
    24/06/2010

שלום לך,
    הדימוי העצמי שלך נמוך מאוד, את מתעסקת באופן אובססיבי במראה שלך ובמה את פחותה מאחרות, את שבוייה במעגל שגורם לך נזק, את לא מצליחה לראות בעצמך את הדברים הטובים. את כותבת נכון, זה משפיע על כל דבר שאת עושה בחיים, נשמע שאת ממש במצב דיכאוני, במצב שלך כיום, יהיה לך מאוד קשה להצליח בתחומים שונים כמו בדיאטה או עם בנים.
    אני ממליצה לך לפנות לעזרה מקצועית.

בהצלחה!
    מורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה