מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לבטים לגבי זהות מיניתבין לבין04/11/2007
אני בת 17, ויש לי לבטים לגבי הזהות המינית שלי, אני נמשכת לעיתים לבנות, אבל יצאתי כבר עם גברים ואפילו התנשקתי והיו נגיעות עם כמה מהם.
קראתי בנושא אבל זה לא נתן לי תשובה, רק בלבל אותי יותר.
איך אוכל לדעת מה אני?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גיבוש הזהות
סיגל פדה04/11/2007שלום לך מתלבטת יקרה,
וברוכה הבאה לפורום.
התחושות שאת מרגישה טבעיות ואופיניות מאוד לגילך. גיל שמכונה גיל גיבוש הזהות לפי אריק אריקסון תאורטיקן בפסיכולוגיה התפתחותית. על תאוריה זו נבנו מודלים רבים והיא מהווה חלק חשוב בתאוריות ההתפתחות.
לפיו את בידיוק בשלב של חיפוש הזהות. שלב של תהייה וטעיה שלב של בלבול וחוסר יציבות על כן זה מאוד טבעי תרשי לעצמך לתהות ולטעות עד שהתהיי שלמה עם בחירתך.
תרשי לעצמך לבחור את זהותך המינית החברתית הפוליטית..
זו תקופה נהדרת ומשמעותית זה קשה ומבלבל
יחד עם זאת זה שלך ובשבילך- תקופה לגשש ולבחור.
מעטים מעיזים לחשוב על כך לגבי סוגית הזהות המינית תפרגני לעצמך על היכולת הקשבה שלך לעצמך. אני בטוחה שסוף הבילבול קרב ושתהני מהדרך..
מה דעתך?
סיגל פדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)