רוצההה להחזיר אותוו אליי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רוצההה להחזיר אותוו אליי
    חסויי
    05/11/2007

שלום!!! יש לי בעיה רצינית הייתי עם מישהו אולי איזה חודש והתאהבתי בו.... היינו איתו והכל היה יפה וחמוד עד שיום אחד הוא בא אליי ואמר לי שהוא בגד בי... אחרי זה עוד היינו איזה 3 ימים ביחד ואז הוא לא התקשר אלי יותר ולא דיבר ואחרי זה התקשרתי אליו והוא אמר לי שהוא לא רוצה כלום איתי ושהוא מצטער שככה יצא....... וזה נורא כאב לי מה שהוא עשה.... ועכשיו הוא התקשר אליי עוד הפעם וסתם דיברנו איתו כמו ידידים טובים אולי איזה שעתיים... אבל אני לא רוצה להיות ידידה שלו אני רוצה להיות חברה שלו אני רוצה להיות איתו .... מה אני עושה ? איך אני מחזירה אותו אלי?? איך אני יכולה לגרום לו להתאהב בי.... אני אישית יפה ועם אופי טוב.... מה לעשות ?? תעזרווו לי בבקשההה... אני כל-כך רוצה אותו ליידי........

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רוצההה להחזיר אותוו אליי

הוספת תגובה

• למה אנחנו תמיד רוצות את החרא?

בילבולית
    27/12/2008

למה את רוצה אותו?הוא בגד בך!אחרי חודש! את לא חושבת שתחשבי הרבה על הבגידה הזו אחרי שתחזרו? וכל יום תחיי בפחד שהוא יבגוד ויעזוב? למה אנחנו הנשים כל כך סאדיסטיות וגורמות לעצמינו סבל? תמיד אנחנו רוצות את הזה שעושה בעיות.... לדעתי צריך לסלוח אך ורק עם זה הדדי והוא מתחרט ומצטער על המעשה ונלחם על הזדמנות נוספת, אם תתחנני שיחזור אלייך הוא יעשה לך טובה מרחמים. חבל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרידה לא קלה

איילת לחמי
    06/11/2007

שלום יקרה

את מתארת מצב לא פשוט ואני שומעת הרבה עצב ואפילו בהלה במה שאת כותבת. בהלה מכך שהוא לא לידך בהלה מהחוסר הזה פתאום במי שנכנס לתוך חייך והיה משמעותי מאוד.
    אני מאמינה כי זו תקופה קשה עבורך. פרידות ושינויים אינם דבר קל לאף אחת מאיתנו.

ובכל זאת ולפני הכול אני מבקשת ממך לקחת צעד אחד אחורה ולנשום נשימה עמוקה.............
    עכשיו בואי ננתח שוב את מה שקרה-
    היית חודש עם גבר שהרגש שאת מתאהבת בו. הוא בגד בך. לאחר מכן הוא עזב.
    מדוע כל כך חשוב לך להחזיר אותו אלייך? כמה זמן את נמצאת במצב של אי הוודאות הזו?

אני בטוחה שאת מקסימה ויותר מכך בטוחה שאת מה שהוא עשה הוא לא עשה בגללך אלא בגלל דברים שקשורים אליו אבל שוב אני מחזירה את הכדור אלייך- מדוע את רוצה לחזור ולהיות עם גבר שבגד בך שלא היה אמין איתך ולאחר מכן עזב אותך?

ספרי לי קצת על מה שקרה ומה גורם לך לרצות לחזור וגם על עצמך- בת כמה את והאם זה קשר ראשון. כתבי ונמשיך משם.

איילת לחמי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה