האם חברה שלי לסבית אולי אתם תוכלו ל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם חברה שלי לסבית אולי אתם תוכלו ל
    אוהד
    10/11/2007

ערב טוב לך או לכם...
    או קיי זה פעם ראשונה שאני רושם ומבקש יעוץ לכן אני מקווה להיות ברור עד כמה שאני יכול.
    אני גבר שיש לו חברה שהתגייסה לצבא.הקשר שלי ושל חברה שלי הוא מדהים מכל הבחינות אני גבר והיא אישה פשוט רציתי להדגיש שתבינו בקלות.
    הקשר שלנו מעולה בכל הבחינות עם זה באהבה עם זה במיטה עם זה במשיכה ובכל התחומים הרגילים של היום יום.
    אבל ובכל זאת למה אני כן מכניס אותכם לתמונה.
    לחברה שלי יש משיכה לבנות שזה משהו נורמלי לחלוטין מבחינתי ואפילו בסדר .יש בנות שמתלהבות מבנים יש כאלה שמבנות.אבל בכל זאת עד עכשיו סתם היינו צוחקים על זה שהיא מתלהבת מאיך שזאת נראת ברחוב או זורקת משפט של איך הייתי עושה את זאת.בנים לא עושים לה את זה(בנים אחרים)וזה לא שלא היה לה חבר לפני או כל מיני קטעים מיניים עם בנים לפני אבל בשנתיים האחרונות שלנו יחד היא הייתה אך ורק איתי(יש להדגיש שאני הראשון שלה בקטע של לשכב).אגב לפני היו לה כל מיני קטעים של נשיקות טיפה וחרמונים עם בנות והיא מאד אהבה את זה אך זה היה בגיליים של(14-15) משהו כזה שזה גם נראה לי בסדר.ובכל זאת נלקה עליי ועד היום טוענת שאני הדבר הכי מושך בעולם(היא מאהבת מדהימה)
    אבל פה מתחילה הבעיה היא התגייסה לצה"ל ויש לה מפקדת לסבית היא לא מפסיקה לדבר עליה והיא מאד מסוקרנת ממנה.היא אומרת לי הרי סה"כ אתה יודע שיש לי משיכה ושזה מסקרן אותי זה לא אומר שאני יבגוד או יעשה משהו שיסכן את החברות שלנו הרי אנחנו עומדים לעבור לגור ביחד להתחתן ולחיות את חיינו יחדיו.אבל בכל זאת היא לא מפסיקה לדבר עליה היא יושבת איתה לשיחות היא מדברת עליה בלי סוף.ואז פתאום היא צדברת קצת על עוד איזה אחת שהיא חבל על הזמן ומצחקקת לי על איזה שתי בנות שכל הזמן מזמינות אותה לראות אותם.ונראה לי שלאחרונה היא קצת משתנה.עכשיו אולי אני טועה ואולי אני הוזה ורואה את הדברים לא נכון אבל בסופו של דבר מפחיד אותי דבר אחד.אני מבוגר ממנה.(בכמה שנים) אנחנו מתכננים חיים ואני לא רוצה לעשות שגיאה שתעלה לי ביוקר ושבעוד כמה שנים נבין שהיא לסבית ושאנחנו לא יכולים להמשיך ככה.
    אז מה שאני צריך ממכם זה לא מה לעשות איתה...
    זה איך בנות מגלות שהן לסביות?האם יכול להיות לפי הידע שלכן שחברה שלי לסבית?האם זה סתם בקטע של סקרנות וטיפת משיכה.
    האם מסיפורים אחרים זה נגמר לטובה או לרעה?ואולי לקבל ממכם אינפורמציה קצת על לסביות.
    תודה מקרב לב ...(אוהד)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שיתוף קבלה ופתיחות

איילת לחמי
    13/11/2007

אוהד שלום,

התגובה שלך מתארת בצורה יפה ומרגשת את הקשר שלך עם חברה שלך. הקבלה, הפתיחות וההכלה של שניכם להתנהגויות שונות היא יוצאת דופן ומוערכת מאוד בעיניי ואני בטוחה שגם בעיניי חברתך. יחד עם זאת הספקות והדאגה שלך לנוכח הקשר שיש ביניכם מובנת מאוד ולכך אני רוצה להתייחס-

אני מאמינה כי נטייה מינית היא ציר שמצוי על רצף בין הטרוסקסואליות להומוסקסואליות. כלומר אנשים שונים יכולים בקצוות להמשך לבני מינם או לבני מינם ההפוך ויחד עם זה על הטווח להמשך יותר או פחות גם לאחרים. יכול להיות שחברתך נמצאת קרוב מאוד לקצה הלסבי או הפוך קרוב מאוד לקצה ההטרו יחד עם שיכה נוספת לבנות מינה.

אולם היחידה שתוכל לאשר לך את זה בוודאות זו היא- חברתך.
    אם אכן הקשר ביניכם מדהים- העלה בפניה את הסוגיה שמציקה לך ושאל אותה האם יש מקום לפחד מצדך. עצם זה שתשאל אותה את השאלה לא יוריד מהפתיחות שלך אלא יעלה אותה כי אתה תשתף אותה בלבטים ובחששות לך והקשר שלכם יוכל רק להמשיך ולהתחזק

מה אתה אומר- האם זה אפשרי מבחינתך?
    בהצלחה
    איילת לחמי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה